Navegando "Artigos" por Título

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 208 a 227 de 315 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
Jan-2004Mapa de preferência de couve minimamente processadaDantas, Maria Inês S.; Minim, Valéria P. R.; Puschmann, Rolf; Carneiro, João D. S.; Barbosa, Rogério L.Artigo
Dez-2008Mapa de preferência de sorvetes ricos em fibrasSales, Regiane Lopes de; Volp, Ana Carolina Pinheiro; Barbosa, Kiriaque Barra Ferreira; Dantas, Maria Inês de Souza; Duarte, Hércia Stampini; Minim, Valéria Paula RodriguesArtigo
23-Nov-2017Mastitis detection and prediction of milk composition using gas sensor and electrical conductivityLima, Renan S.; Danielski, Guilherme C.; Pires, Ana Clarissa S.Artigo
4-Mar-2005Meat color evaluation and pigment levels in bullfrog (Rana catesbeiana) slaughtered by different methodsRamos, E. M.; Gomide, L. A. M.; Fontes, P. R.; Ramos, A. L. S.; Peternelli, L. A.Artigo
29-Jun-2016Mesophilic lactic acid bacteria diversity encountered in brazilian farms producing milk with particular interest in Lactococcus Lactis StrainsLuiz, L. M. P.; Chuat, V.; Madec, M. N.; Araújo, E. A.; Carvalho, A. F. de; Valence, F.Artigo
Fev-2013Metabolism of biodiesel-derived glycerol in probiotic Lactobacillus strainsMancilha, Ismael Maciel de; Freire, Ana de Ponces; Felipe, Maria das Graças de Almeida; Ferreira, António E. N.; Cordeiro, Carlos; Duarte, Luis C.; Silva, Marta Luís C. Sousa; Rivaldi, Juan DanielArtigo
28-Jul-2015Methodology for determination of two new sensory thresholds: Compromised acceptance threshold and rejection thresholdLima Filho, Tarcísio; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Silva, Rita de Cássia dos Santos Navarro da; Lucia, Suzana Maria Della; Minim, Luis AntônioArtigo
Jul-2003Microbiological air quality of processing areas in a dairy plant as evaluated by the sedimentation technique and a one-stage air samplerSalustiano, Valéria Costa; Andrade, Nélio José; Brandão, Sebastião César Cardoso; Azeredo, Raquel Monteiro Cordeiro; Lima, Sandra Aparecida KitakawaArtigo
Mai-2006Microbiological evaluation of an edible antimicrobial coating on minimally processed carrotsDurango, A. M.; Andrade, N. J.; Soares, N. F. F.Artigo
25-Out-2013Microbiological safety of Minas Frescal cheese (MFC) and tracking the contamination of Escherichia coli and Staphylococcus aureus in MFC processingFreitas, Rosangela; Brito, Maria Aparecida Vasconcelos Paiva; Nero, Luís Augusto; Carvalho, Antonio Fernandes deArtigo
Fev-2019Microencapsulation by atomization of the mixture of phenolic extractsRocha, Juliana de Cássia Gomes; Barros, Frederico Augusto Ribeiro de; Viana, Kéllen Wanessa Coutinho; Stringheta, Paulo César; Perrone, Ítalo Tuler; Tavares, Guilherme Miranda; Stephani, RodrigoArtigo
29-Mar-2014Minimally processed yellow melon enriched with probiotic bacteriaOliveira, Patrícia Martins de; Leite Júnior, Bruno Ricardo de Castro; Martins, Maurilio Lopes; Martins, Eliane Maurício Furtado; Ramos, Afonso MotaArtigo
Jun-2012Modelagem matemática da secagem em camada delgada de bagaço de uva fermentadoPirozi, Mônica Ribeiro; Ferreira, Luiz Fernando Dias; Ramos, Afonso Mota; Pereira, José Antônio MarquesArtigo
2012Modeling oil extraction from green and roasted coffee by means of supercritical CO2Sandi, Délcio; Araújo, Júlio M. A.; Montes- Montes, Everaldo J.; Coimbra, Jane S. R.; Ferreira, Sandra R. S.Artigo
Dez-2005Modeling sterilization process of canned foods using artificial neural networksGonçalves, E. C.; Minim, L. A.; Coimbra, J. S. R.; Minim, V. P. R.Artigo
2017Morphological characterization of pequi extract microencapsulated through spray dryingAlves, Aline Inacio; Rodrigues, Marcela Zonta; Pinto, Marcos Roberto Moacir Ribeiro; Vanzela, Ellen Silva Lago; Stringheta, Paulo César; Perrone, Ítalo Tuler; Ramos, Afonso MotaArtigo
29-Jun-2012Multiple headspace-solid-phase microextraction as a powerful tool for the quantitative determination of volatile radiolysis products in a multilayer food packaging material sterilized with γ-radiationOliveira, Cristiane Patrícia de; Rodriguez-Lafuente, Angel; Soares, Nilda de Fátima Ferreira; Nerin, CristinaArtigo
8-Mai-2015New insights about phenotypic heterogeneity within Propionibacterium freudenreichii argue against its division into subspeciesFreitas, Rosangela de; Carvalho, Antonio Fernandes de; Madec, Marie-Noelle; Chuat, Victoria; Maillard, Marie-Bernadette; Mukdsi, María C. Abeijón; Falentin, Hélène; Valence, Florence; Thierry, AnneArtigo
3-Jan-2018New strategy for determination of anthocyanins, polyphenols and antioxidant capacity of Brassica oleracea liquid extract using infrared spectroscopies and multivariate regressionOliveira, Isadora R.N. de; Roque, Jussara V.; Maia, Mariza P.; Stringheta, Paulo C.; Teófilo, Reinaldo F.Artigo
Nov-2005Nisina: um conservante natural para alimentosMelo, Nathália Ramos de; Soares, Nilda de Fátima Ferreira; Gonçalves, Maria Paula Junqueira C.Artigo