Mostrando resultados 276 a 295 de 315
< Anterior
Próximo >
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
Out-2011 | Sachês antimicrobianos em pós-colheita de manga | Medeiros, Eber Antonio Alves; Soares, Nilda de Fátima Ferreira; Polito, Tiago de Oliveira Sales; Sousa, Miriane Maria de; Silva, Danielle Fabíola Pereira | Artigo |
Fev-2011 | Salmonella sp e Listeria monocytogenes em presunto suíno comercializado em supermercados de Fortaleza (CE, Brasil): fator de risco para a saúde pública | Pinheiro, Neuma Maria de Souza; Fai, Ana Elizabeth Cavalcante; Figueiredo, Evânia Altina Teixeira de; Verdin, Sylvia Elisa Frizzo; Braga, Anna Rafaela Cavalcante; Stamford, Tânia Lúcia Montenegro | Artigo |
19-Dez-2015 | Selection of a chitosan gelatin-based edible coating for color preservation of beef in retail display | Cardoso, Giselle Pereira; Dutra, Monalisa Pereira; Fontes, Paulo Rogério; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Gomide, Lúcio Alberto de Miranda; Ramos, Eduardo Mendes | Artigo |
Jun-2015 | Selective coacervation between lactoferrin and the two isoforms of β-lactoglobulin | Tavares, Guilherme M.; Croguennec, Thomas; Hamon, Pascaline; Carvalho, Antônio F.; Bouhallab, Saïd | Artigo |
Ago-2013 | Selective enumeration of propionibacteria in Emmental-type cheese using PetrifilmTM Aerobic count plates added to lithium glycerol broth | Freitas, Rosângela de; Luiz, Lívia M. Pinheiro; Alves, Maura Pinheiro; Valence-Bertel, Florence; Nero, Luís Augusto; Carvalho, Antônio Fernandes de | Artigo |
23-Abr-2013 | Selective enumeration of propionibacteria in Emmental-type cheese using PetrifilmTM Aerobic Count plates added to Lithium Glycerol broth | Freitas, Rosângela de; Luiz, Lívia M. Pinheiro; Alves, Maura Pinheiro; Valence-Bertel, Florence; Nero, Luís Augusto; Carvalho, Antônio Fernandes de | Artigo |
Jul-2016 | Sensory perception of the fermented goat milk: potential application of the DSC method | Bessa, Martha Eunice de; Rodarte, Miriam Pereira; Otênio, Marcelo Henrique; Stringheta, Paulo Cesar; Oliveira, Juliana Mauricio de; Barbosa, Jucélia Silva; Pinto, Miriam Aparecida de Oliveira | Artigo |
2-Nov-2012 | Sensory stability of whole mango juice: influence of temperature and storage time | Oliveira, Anderson do Nascimento; Ramos, Afonso Mota; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Chaves, José Benício Paes | Artigo |
1-Set-2015 | Serviço de alimentos e bebidas: o caso do mercado público de Pelotas/RS | Bairros, Jacqueline Valle; Viana, Andyara Barbosa | Artigo |
Mai-2001 | Sistema agroindustrial de frutas na Zona da Mata Mineira: agentes, organizações e ambiente institucional | Silva, Carlos Arthur Barbosa da; Bando, Paulo Massanore | Artigo |
Set-2007 | Solubility and density of egg white proteins: effect of pH and saline concentration | Machado, Flávia Ferreira; Coimbra, Jane S. R.; Rojas, Edwin E. Garcia; Minim, Luis A.; Oliveira, Fabı́ola C.; Sousa, Rita de Cássia S. | Artigo |
2015 | Solubility of proteins from quail (Coturnix coturnix japonica) egg white as affected by agitation time, pH, and salt concentration | Santos, D. O.; Coimbra, J. S. R.; Teixeira, C. R.; Barreto, S. L. T.; Silva, M. C. H.; Giraldo- Zuniga, A. D. | Artigo |
25-Jan-2017 | Soro em pó: estado vítreo e condições de operação do spray dryer | Perrone, Ítalo Tuler; Silveira, Arlan Caldas Pereira; Martins, Evandro; Carvalho, Antônio Fernandes; Schuck, Pierre | Artigo |
26-Nov-2012 | A spreadsheet for calculation of ingredients for standardization of requeijão cremoso | Minim, V.P.R.; Silva, R.C.S.N.; Silva, A.N.; Carvalho, A.F.; Minim, L.A. | Artigo |
Mai-2017 | Stability of casein micelles cross-linked with genipin: A physicochemical study as a function of pH | Casanova, Federico; Silva, Naaman F. Nogueira; Gaucheron, Frédéric; Nogueira, Márcio H.; Teixeira, Alvaro V. N. C.; Perrone, Italo Tuler; Alves, Maura Pinhero; Fidelis, Priscila Cardoso; Carvalho, Antônio F. de | Artigo |
10-Mar-2014 | Statistical investigation of Kluyveromyces lactis cells permeabilization with ethanol by response surface methodology | Faria, Janaína T. de; Minim, Luis A.; Passos, Flávia M.L.; Rocha, Pollyana F.; Converti, Attilio; Sampaio, Fábio C. | Artigo |
16-Out-2006 | Storage stability of acerola tropical fruit juice obtained by hot fill method | Sousa, Paulo Henrique Machado de; Freitas, Claisa Andréa Silva de; Maia, Geraldo Arraes; Brasil, Isabella Montenegro; Pinheiro, Anália Maria | Artigo |
12-Jul-2016 | Storage stability of phenolic compounds in powdered BRS Violeta grape juice microencapsulated with protein and maltodextrin blends | Moser, Poliana; Telis, Vânia Regina Nicoletti; Neves, Nathália de Andrade; García-Romero, Esteban; Gómez-Alonso, Sergio; Hermosín-Gutiérrez, Isidro | Artigo |
29-Jun-2016 | Structure and dynamics of heteroprotein coacervates | Peixoto, Paulo D. S.; Tavares, Guilherme M.; Croguennec, Thomas; Nicolas, Aurélie; Hamon, Pascaline; Roiland, Claire; Bouhallab, Saïd | Artigo |
Nov-2008 | Substituto de gordura à base de proteína | Gomes, José Carlos; Gomes, Érica Dias; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Andrade, Nélio José de | Artigo |