Navegando por Autor Clemente, Junia Maria
Mostrando resultados 1 a 10 de 10
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
16-Jul-2014 | Boron, copper and zinc effects on photosynthesis, enzymatic activity, nutritional status, production, chemical composition and cup quality of coffee | Clemente, Junia Maria | Tese |
Out-2016 | Carrot yield and recovery efficiency of nitrogen, phosphorus and potassium | Assunção, Natália Silva; Clemente, Junia Maria; Aquino, Leonardo Angelo De; Dezordi, Luciel Rauni; Santos, Luiz Paulo Dornelas Dos | Artigo |
Jul-2013 | Characterizing zinc use efficiency in varieties of Arabica coffee | Martinez, Hermínia Emilia Prieto; Cruz, Cosme Damião; DaMatta, Fábio Murilo; Clemente, Junia Maria; Pedrosa, Adriene Woods; Paula Neto, Ana | Artigo |
6-Nov-2015 | Diagnosis of the nutritional status of garlic crops | Cunha, Mário Lúcio Pereira; Aquino, Leonardo Angelo; Novais, Roberto Ferreira; Clemente, Junia Maria; Aquino, Priscila Maria de; Oliveira, Thaisa Fernanda | Artigo |
25-Set-2015 | Diagnostic methods to assess the nutritional status of the carrot crop | Dezordi, Luciel Rauni; Aquino, Leonardo Angelo de; Aquino, Rosiane Filomena Batista de Almeida; Clemente, Junia Maria; Assunção, Natália Silva | Artigo |
Fev-2017 | DRIS indices in three phenological stages of the carrot crop | Gonçalves, Felipe Augusto Reis; Aquino, Leonardo Angelo de; Dezordi, Luciel Rauni; Clemente, Junia Maria; Novais, Roberto Ferreira | Artigo |
8-Fev-2013 | Effect of N and K doses in nutritive solution on growth, production and coffee bean size | Clemente, Junia Maria; Martinez, Herminia Emilia Prieto; Alves, Leonardo Corrêa; Lara, Marcelo César Rosa | Artigo |
10-Abr-2013 | Effects of nitrogen and potassium on the chemical composition of coffee beans and on beverage quality | Clemente, Junia Maria; Martinez, Herminia Emilia Prieto; Alves, Leonardo Corrêa; Finger, Fernando Luíz; Cecon, Paulo Roberto | Artigo |
24-Fev-2010 | Nutrição nitrogenada e potássica afetando crescimento, produção, composição química e qualidade da bebida de Coffea arabica L. | Clemente, Junia Maria | Dissertação |
Abr-2018 | Production, chemical composition, and quality of Arabic coffee subjected to copper doses | Martinez, Herminia Emilia Prieto; Lacerda, José Soares de; Clemente, Junia Maria; Silva Filho, Jaime Barros da; Pedrosa, Adriene Woods; Santos, Ricardo Henrique Silva; Cecon, Paulo Roberto | Artigo |