Navegando por Autor Dias, Mariane Rezende

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
Jan-2012Comparison of destructive and nondestructive sampling techniques of retail chicken carcasses for enumeration of hygiene indicator microorganismsCossi, Marcus Vinícius Coutinho; Almeida, Michelle Vieira de; Dias, Mariane Rezende; Pinto, Paulo Sérgio de Arruda; Nero, Luís AugustoArtigo
Nov-2011Destructive and nondestructive procedures to obtain chicken carcass samples for Escherichia coli and Salmonella spp. detectionCossi, Marcus Vinícius Coutinho; Almeida, Michelle Vieira de; Dias, Mariane Rezende; Pinto, Paulo Sérgio de Arruda; Nero, Luís AugustoArtigo
Jun-2014Low occurrence of Salmonella in the beef processing chain from Minas Gerais state, Brazil: From bovine hides to end cutsCossi, Marcus Vinícius Coutinho; Burin, Raquel Cristina Konrad; Camargo, Anderson Carlos; Dias, Mariane Rezende; Lanna, Frederico Germano Piscitelli Alvarenga; Pinto, Paulo Sérgio de Arruda; Nero, Luís AugustoArtigo
17-Dez-2015Molecular tracking of Salmonella spp. in chicken meat chain: from slaughterhouse reception to end cutsDias, Mariane Rezende; Cavicchioli, Valéria Quintana; Camargo, Anderson Carlos; Lanna, Frederico Germano Piscitelli Alvarenga; Alvarenga, Frederico Germano Piscitelli; Bersot, Luciano dos Santos; Nero, Luís AugustoArtigo
30-Mar-2015Rastreamento molecular de Salmonella spp. e contaminação microbiológica na linha de abate e processamento de frangos de corteDias, Mariane RezendeDissertação