Navegando por Autor Rojas, Edwin E. Garcia
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
Set-2007 | Effect of pH and salt concentration on the solubility and density of egg yolk and plasma egg yolk | Sousa, Rita de Cássia S.; Coimbra, Jane S. R.; Rojas, Edwin E. Garcia; Minim, Luis A.; Oliveira, Fabı́ola C.; Minim, Valéria P. R. | Artigo |
18-Ago-2006 | Hydrophobic interaction adsorption of hen egg white proteins albumin, conalbumin, and lysozyme | Rojas, Edwin E. Garcia; Coimbra, Jane S. dos Reis; Minim, Luis A.; Saraiva, Sérgio H.; Silva, César A. Sodré da | Artigo |
Set-2007 | Solubility and density of egg white proteins: effect of pH and saline concentration | Machado, Flávia Ferreira; Coimbra, Jane S. R.; Rojas, Edwin E. Garcia; Minim, Luis A.; Oliveira, Fabı́ola C.; Sousa, Rita de Cássia S. | Artigo |
2013 | Thermophysical properties of cotton, canola, sunflower and soybean oils as a function of temperature | Rojas, Edwin E. Garcia; Telis-Romero, Javier; Coimbra, Jane S. R. | Artigo |