Navegando por Autor Vanetti, Maria Cristina Dantas

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 17 a 28 de 28 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
3-Jul-2015Morphological changes in Salmonella Typhimurium caused by the lantibiotic bovicin HC5 in association with EDTAPrudêncio, Cláudia Vieira; Ferreira, Sukarno Olavo; Mantovani, Hilário Cuquetto; Vanetti, Maria Cristina DantasArtigo
10-Out-2018N-dodecanoyl-homoserine lactone influences the levels of thiol and proteins related to oxidation-reduction process in SalmonellaAlmeida, Felipe Alves de; Carneiro, Deisy Guimarães; Barros, Edvaldo; Pinto, Uelinton Manoel; Oliveira, Leandro Licursi de; Vanetti, Maria Cristina Dantas; Mendes, Tiago Antônio de OliveiraArtigo
24-Ago-2016Novel insights from molecular docking of SdiA from Salmonella enteritidis and Escherichia coli with quorum sensing and quorum quenching moleculesAlmeida, Felipe Alves de; Pinto, Uelinton Manoel; Vanetti, Maria Cristina DantasArtigo
22-Abr-2016Performance of two alternative methods for Listeria detection throughout Serro Minas cheese ripeningMata, Gardênia Márcia Silva Campos; Martins, Evandro; Machado, Solimar Gonçalves; Vanetti, Maria Cristina Dantas; Pinto, Maximiliano Soares; Carvalho, Antônio Fernandes deArtigo
22-Dez-2014Proteolytic potential of pseudomonas fluorescens isolated from refrigerated raw milkMachado, Solimar Gonçalves; Pinto, Cláudia Lúcia Oliveira; Cardoso, Rodrigo Rezende; Alves, Rita Maria; Vanetti, Maria Cristina DantasArtigo
Nov-2008Qualidade físico-química de mini-cenouras revestidasPereira, Joesse Maria de Assis Teixeira Kluge; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Puschmann, Rolf; Vanetti, Maria Cristina Dantas; Soares, Nilda de Fátima Ferreira; Moretti, Celso Luis; Vieira, Jairo VidalArtigo
Jul-2006Qualidade microbiológica de leite cru refrigerado e isolamento de bactérias psicrotróficas proteolíticasMartins, Maurílio Lopes; Pinto, Cláudia Lúcia de Oliveira; Vanetti, Maria Cristina DantasArtigo
17-Mai-2017Sedimentação, atividade proteolítica e proteólise de leite UHT integral durante o armazenamentoPinto, Cláudia Lúcia de Oliveira; Machado, Solimar Gonçalves; Cardoso, Rodrigo Rezende; Vanetti, Maria Cristina DantasArtigo
15-Ago-2017Ser2 from Serratia liquefaciens L53: A new heat stable protease able to destabilize UHT milk during its storageBaglinière, François; Tanguy, Gaëlle; Salgado, Rafael Locatelli; Jardin, Julien; Rousseau, Florence; Robert, Benoît; Harel-Oger, Marielle; Vanetti, Maria Cristina Dantas; Gaucheron, FrédéricArtigo
1-Fev-2015Strategies for the use of bacteriocins in Gram-negative bacteria: relevance in food microbiologyPrudêncio, Cláudia Vieira; Vanetti, Maria Cristina Dantas; Santos, Miriam Teresinha dosArtigo
Mar-2016Temperature and pH influence the susceptibility of Salmonella Typhimurium to nisin combined with EDTAPrudêncio, Cláudia Vieira; Mantovani, Hilário Cuquetto; Cecon, Paulo Roberto; Prieto, Miguel; Vanetti, Maria Cristina DantasArtigo
Ago-2018Virtual screening of plant compounds and nonsteroidal anti-inflammatory drugs for inhibition of quorum sensing and biofilm formation in SalmonellaAlmeida, Felipe Alves de; Vargas, Erika Lorena Giraldo; Carneiro, Deisy Guimarães; Pinto, Uelinton Manoel; Vanetti, Maria Cristina DantasArtigo