Navegando por Autor Cândido, Flávia Galvão
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
14-Ago-2017 | Consumption of extra virgin olive oil improves body composition and blood pressure in women with excess body fat: a randomized, double-blinded, placebo-controlled clinical trial | Cândido, Flávia Galvão; Valente, Flávia Xavier; Silva, Laís Emilia da; Coelho, Olívia Gonçalves Leão; Peluzio, Maria do Carmo Gouveia; Alfenas, Rita de Cássia Gonçalves | Artigo |
28-Fev-2013 | Efeitos do aumento da ingestão de cálcio no controle da obesidade em mulheres com excesso de peso | Cândido, Flávia Galvão | Dissertação |
18-Nov-2016 | Effect of coconut, olive, and soybean oil on endotoxemia, inflammation, body composition, and metabolic status related to obesity | Cândido, Flávia Galvão | Tese |
4-Abr-2017 | Effects of coconut oil consumption on energy metabolism, cardiometabolic risk markers, and appetitive responses in women with excess body fat | Valente, Flávia Xavier; Cândido, Flávia Galvão; Lopes, Lílian Lelis; Dias, Desirrê Morais; Carvalho, Samantha Dalbosco Lins; Pereira, Patrícia Feliciano; Bressan, Josefina | Artigo |
2-Out-2012 | Use of the glycemic index in nutrition education | Cândido, Flávia Galvão; Pereira, Elisângela Vitoriano; Alfenas, Rita de Cássia Gonçalves | Artigo |
17-Abr-2014 | Vitamin D: Link between osteoporosis, obesity, and diabetes? | Cândido, Flávia Galvão; Bressan, Josefina | Artigo |