Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
18-Fev-2011 | Araticum, cagaita, jatobá, mangaba e pequi do Cerrado de Minas Gerais: ocorrência e conteúdo de carotenóides e vitaminas | Cardoso, Leandro de Morais | Dissertação |
20-Out-2015 | B vitamins related to homocysteine metabolism in adults celiac disease patients: a cross-sectional study | Valente, Flávia Xavier; Campos, Tatiana do Nascimento; Moraes, Luís Fernando de Sousa; Hermsdorff, Helen Hermana Miranda; Cardoso, Leandro de Morais; Pinheiro-Sant’Ana, Helena Maria; Gilberti, Flávio Augusto Barros; Peluzio, Maria do Carmo Gouveia | Artigo |
2019 | Chemical characterization and bioactive compounds of an unconventional vegetable - Erechtites valerianifolia (Wolf) DC. | Pinheiro, Soraia Silva; Santos, Ricardo Henrique Silva; Pinheiro-Sant’ana, Helena Maria; Paula Filho, Galdino Xavier de; Barreira, Tibério Fontenele; Cardoso, Leandro de Morais | Artigo |
17-Nov-2016 | Comparing sorghum and wheat whole grain breakfast cereals: Sensorial acceptance and bioactive compound content | Anunciação, Pamella Cristine; Cardoso, Leandro de Morais; Gomes, Jaqueline Vieira Piovesana; Lucia, Ceres Mattos Della; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler; Galdeano, Melicia Cintia; Queiroz, Valéria Aparecida Vieira; Alfenas, Rita de Cássia Gonçalves; Martino, Hércia Stampini Duarte; Pinheiro-Sant’Ana, Helena Maria | Artigo |
12-Out-2016 | Consumption of a drink containing extruded sorghum reduces glycaemic response of the subsequent meal | Anunciação, Pamella Cristine; Cardoso, Leandro de Morais; Queiroz, Valéria Aparecida Vieira; Menezes, Cicero Beserra de; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler de; Pinheiro-Sant’Ana, Helena Maria; Alfenas, Rita de Cássia Gonçalves | Artigo |
1-Fev-2017 | Effect of the storage time and temperature on phenolic compounds of sorghum grain and flour | Pinheiro-Sant’Ana, Helena Maria; Oliveira, Kênia Grasielle de; Queiroz, Valéria Aparecida Vieira; Carlos, Lanamar de Almeida; Cardoso, Leandro de Morais; Anunciação, Pamella Cristine; Menezes, Cícero Beserra de; Silva, Ernani Clarete da; Barros, Frederico | Artigo |
Mai-2019 | Extruded sorghum consumption associated with a caloric restricted diet reduces body fat in overweight men: A randomized controlled trial | Cardoso, Leandro de Morais; Anunciação, Pamella Cristine; Alfenas, Rita de Cássia Gonçalves; Queiroz, Valéria Aparecida Vieira; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler; Martino, Hércia Stampini Duarte; Pinheiro-Sant'Ana, Helena Maria | Artigo |
26-Jan-2012 | Frutas comercializadas em feira livre apresentam maior teor de ȕ-caroteno e valor de vitamina A | Amorim, Nádia Maria Lopes; Cardoso, Leandro de Morais; Pinheiro-Sant’ana, Helena Maria | Artigo |
Set-2015 | Phenolic compounds profile in sorghum processed by extrusion cooking and dry heat in a conventional oven | Pinheiro, Soraia Silva; Cardoso, Leandro de Morais; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler de; Queiroz, Valéria Aparecida Vieira; Menezes, Cícero Beserra de; Moreira, Ana Vládia Bandeira; Barros, Frederico Augusto Ribeiro de; Awika, Joseph M.; Martino, Hércia Stampini Duarte; Pinheiro-Sant'Ana, Helena Maria | Artigo |
25-Nov-2014 | Sorghum: variability of nutrients and bioactive compounds and their heat processing stability | Cardoso, Leandro de Morais | Tese |
Jul-2015 | Study of the physical and physicochemical characteristics of fruits of the licuri palm (Syagrus coronata (Mart.) Becc.) found in the Atlantic Forest of Minas Gerais, Brazil | Paula Filho, Galdino Xavier de; Barreira, Tibério Fontenelle; Rodrigues, Vívian Cristina da Cruz; Martino, Hércia Stampini Duarte; Pinheiro-Sant'Ana, Helena Maria; Cardoso, Leandro de Morais | Artigo |