Navegando por Autor Cardoso, Leandro de Morais

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 11 de 11
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
18-Fev-2011Araticum, cagaita, jatobá, mangaba e pequi do Cerrado de Minas Gerais: ocorrência e conteúdo de carotenóides e vitaminasCardoso, Leandro de MoraisDissertação
20-Out-2015B vitamins related to homocysteine metabolism in adults celiac disease patients: a cross-sectional studyValente, Flávia Xavier; Campos, Tatiana do Nascimento; Moraes, Luís Fernando de Sousa; Hermsdorff, Helen Hermana Miranda; Cardoso, Leandro de Morais; Pinheiro-Sant’Ana, Helena Maria; Gilberti, Flávio Augusto Barros; Peluzio, Maria do Carmo GouveiaArtigo
2019Chemical characterization and bioactive compounds of an unconventional vegetable - Erechtites valerianifolia (Wolf) DC.Pinheiro, Soraia Silva; Santos, Ricardo Henrique Silva; Pinheiro-Sant’ana, Helena Maria; Paula Filho, Galdino Xavier de; Barreira, Tibério Fontenele; Cardoso, Leandro de MoraisArtigo
17-Nov-2016Comparing sorghum and wheat whole grain breakfast cereals: Sensorial acceptance and bioactive compound contentAnunciação, Pamella Cristine; Cardoso, Leandro de Morais; Gomes, Jaqueline Vieira Piovesana; Lucia, Ceres Mattos Della; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler; Galdeano, Melicia Cintia; Queiroz, Valéria Aparecida Vieira; Alfenas, Rita de Cássia Gonçalves; Martino, Hércia Stampini Duarte; Pinheiro-Sant’Ana, Helena MariaArtigo
12-Out-2016Consumption of a drink containing extruded sorghum reduces glycaemic response of the subsequent mealAnunciação, Pamella Cristine; Cardoso, Leandro de Morais; Queiroz, Valéria Aparecida Vieira; Menezes, Cicero Beserra de; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler de; Pinheiro-Sant’Ana, Helena Maria; Alfenas, Rita de Cássia GonçalvesArtigo
1-Fev-2017Effect of the storage time and temperature on phenolic compounds of sorghum grain and flourPinheiro-Sant’Ana, Helena Maria; Oliveira, Kênia Grasielle de; Queiroz, Valéria Aparecida Vieira; Carlos, Lanamar de Almeida; Cardoso, Leandro de Morais; Anunciação, Pamella Cristine; Menezes, Cícero Beserra de; Silva, Ernani Clarete da; Barros, FredericoArtigo
Mai-2019Extruded sorghum consumption associated with a caloric restricted diet reduces body fat in overweight men: A randomized controlled trialCardoso, Leandro de Morais; Anunciação, Pamella Cristine; Alfenas, Rita de Cássia Gonçalves; Queiroz, Valéria Aparecida Vieira; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler; Martino, Hércia Stampini Duarte; Pinheiro-Sant'Ana, Helena MariaArtigo
26-Jan-2012Frutas comercializadas em feira livre apresentam maior teor de ȕ-caroteno e valor de vitamina AAmorim, Nádia Maria Lopes; Cardoso, Leandro de Morais; Pinheiro-Sant’ana, Helena MariaArtigo
Set-2015Phenolic compounds profile in sorghum processed by extrusion cooking and dry heat in a conventional ovenPinheiro, Soraia Silva; Cardoso, Leandro de Morais; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler de; Queiroz, Valéria Aparecida Vieira; Menezes, Cícero Beserra de; Moreira, Ana Vládia Bandeira; Barros, Frederico Augusto Ribeiro de; Awika, Joseph M.; Martino, Hércia Stampini Duarte; Pinheiro-Sant'Ana, Helena MariaArtigo
25-Nov-2014Sorghum: variability of nutrients and bioactive compounds and their heat processing stabilityCardoso, Leandro de MoraisTese
Jul-2015Study of the physical and physicochemical characteristics of fruits of the licuri palm (Syagrus coronata (Mart.) Becc.) found in the Atlantic Forest of Minas Gerais, BrazilPaula Filho, Galdino Xavier de; Barreira, Tibério Fontenelle; Rodrigues, Vívian Cristina da Cruz; Martino, Hércia Stampini Duarte; Pinheiro-Sant'Ana, Helena Maria; Cardoso, Leandro de MoraisArtigo