Navegando por Autor Carvalho, Carlos Wanderlei Piler de
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
12-Out-2016 | Consumption of a drink containing extruded sorghum reduces glycaemic response of the subsequent meal | Anunciação, Pamella Cristine; Cardoso, Leandro de Morais; Queiroz, Valéria Aparecida Vieira; Menezes, Cicero Beserra de; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler de; Pinheiro-Sant’Ana, Helena Maria; Alfenas, Rita de Cássia Gonçalves | Artigo |
Set-2015 | Phenolic compounds profile in sorghum processed by extrusion cooking and dry heat in a conventional oven | Pinheiro, Soraia Silva; Cardoso, Leandro de Morais; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler de; Queiroz, Valéria Aparecida Vieira; Menezes, Cícero Beserra de; Moreira, Ana Vládia Bandeira; Barros, Frederico Augusto Ribeiro de; Awika, Joseph M.; Martino, Hércia Stampini Duarte; Pinheiro-Sant'Ana, Helena Maria | Artigo |
Mai-2014 | Propiedades reológicas y de adsorción de agua de harina extrudida de arroz y bagazo de cebada | Cardoso, Fernanda Ferreira; Ascheri, Diego Palmiro Ramirez; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler de | Artigo |