Navegando por Autor Saraiva, Alysson

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 46  Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
17-Nov-2017Alternatives to antibiotics in diets of weaned pigletsFerreira, Soraia Viana; Barbosa, Lívia Maria dos Reis; Soares, Marcos Henrique; Marcolla, Camila Schultz; Holanda, Débora Muratori; Saraiva, AlyssonArtigo
2018Arginine improves nutritional quality of sow milk and piglet performanceSaraiva, Alysson; Moreira, Rennan Herculano Rufino; Lanferdini, Eloiza; Fonseca, Leonardo da Silva; Chaves, Rhuan Filipe; Garbossa, Cesar Augusto Pospissil; Nogueira, Eduardo Terra; Abreu, Márvio Lobão Teixeira deArtigo
13-Abr-2011Available phosphorus for 15- to 30-kg pigs kept in hot environmentAlebrante, Leandro; Donzele, Juarez Lopes; Oliveira, Rita Flavia Miranda de; Saraiva, Alysson; Guimarães, Simoni Eliza Facioni; Ferreira, Aloízio Soares; Silva, Francisco Carlos de Oliveira; Abreu, Márvio Lobão Teixeira deArtigo
6-Jul-2011Available phosphorus in diets for 15 to 30 kg pigs genetically selected for meat depositionArouca, Cláudio Luiz Corrêa; Silva, Francisco Carlos de Oliveira; Fontes, Dalton de Oliveira; Saraiva, Alysson; Donzele, Juarez Lopes; Silva, Martinho de Almeida e; Paula, Eriane deArtigo
23-Ago-2011Available phosphorus in diets with or without ractopamine for late finishing giltsCampos, Priscila Furtado; Silva, Francisco Carlos de Oliveira; Ferreira, Aloízio Soares; Oliveira, Rita Flávia Miranda de; Donzele, Juarez Lopes; Girotto Júnior, Celso José; Pereira, Cinthia Maria Carlos; Saraiva, AlyssonArtigo
27-Ago-2010Available phosphorus levels in diets for 30 to 60 kg female pigs selected for meat deposition by maintaining calcium and available phosphorus ratioSaraiva, Alysson; Donzele, Juarez Lopes; Oliveira, Rita Flávia Miranda de; Abreu, Márvio Lobão Teixeira de; Silva, Francisco Carlos de Oliveira; Vianna, Rafael Alves; Lima, Anderson LazariniArtigo
14-Mai-2010Available phosphorus levels in diets for pigs with high genetic potential for lean meat deposition kept in thermoneutral environment from 15 to 30 kgAlebrante, Leandro; Donzele, Juarez Lopes; Oliveira, Rita Flávia Miranda de; Saraiva, Alysson; Guimarães, Simone Eliza Facioni; Ferreira, Aloízio SoaresArtigo
29-Jul-2008Available phosphorus levels in diets for swine from 15 to 30 kg genetically selected for meat depositionSaraiva, Alysson; Donzele, Juarez Lopes; Oliveira, Rita Flávia Miranda de; Abreu, Márvio Lobão Teixeira de; Silva, Francisco Carlos de Oliveira; Santos, Fabrício de AlmeidaArtigo
28-Mar-2017Chromium yeast improves efficiency and carcass quality of pigs fed ractopamineMarcolla, Camila SchultzDissertação
15-Fev-2011Digestible lysine for 63 to 103 day-old barrows of genetic lines selected for lean depositionFortes, Eduardo Ianino; Donzele, Juarez Lopes; Oliveira, Rita Flávia Miranda de; Saraiva, Alysson; Silva, Francisco Carlos de Oliveira; Souza, Matheus Faria de; Rocha, Gabriel Cipriano; Alebrante, LeandroArtigo
23-Fev-2011Digestible lysine for barrows of genetic lines selected for meat deposition from 60 to 100 days of ageHaese, Douglas; Donzele, Juarez Lopes; Oliveira, Rita Flávia Miranda de; Saraiva, Alysson; Silva, Francisco Carlos de Oliveira; Kill, João Luís; Abreu, Márvio Lobão Teixeira deArtigo
6-Mai-2010Digestible lysine levels for barrows with high genetic potencial from 95 to 125 kgSantos, Fabrício de Almeida; Donzele, Juarez Lopes; Silva, Francisco Carlos de Oliveira; Oliveira, Rita Flávia Miranda de; Abreu, Márvio Lobão Teixeira de; Saraiva, Alysson; Haese, Douglas; Lima, Anderson LazariniArtigo
23-Fev-2011Digestible tryptophan levels in diets for pigs weighing 15 to 30 kgApolônio, Lourdes Romão; Donzele, Juarez Lopes; Oliveira, Rita Flávia Miranda de; Saraiva, Alysson; Silva, Francisco Carlos de Oliveira; Ferreira, Aloízio Soares; Lima, Anderson Lazarini; Kill, João LuísArtigo
20-Mar-2015Efeito das enzimas fitase e xilanase sobre a disponibilidade de fósforo em dietas para suínos dos 63 aos 103 dias de idadeFerreira, Roberta CorsinoDissertação
20-Dez-2018Effectiveness of citrulline and N-carbamoyl glutamate as arginine precursors on reproductive performance in mammals: a systematic reviewSaraiva, Alysson; Palencia, Jorge Y. P.; Abreu, Márvio Lobão Teixeira; Zangeronimo, Marcio G.; Schinckel, Allan P.; Garbossa, Cesar Augusto PospissilArtigo
2-Ago-2019Effects of l-arginine supplementation on the expression of genes involved with oxidative stress in swine embryos and fetusesGarcia, Ingrid SoaresDissertação
19-Fev-2016Energia líquida em rações com redução de proteína bruta para suínos dos 60 aos 110 kgBarbosa, Lívia Maria dos ReisDissertação
28-Jul-2015Estudo miogênico de progênies provenientes de matrizes suínas: efeito do cloridrato de ractopamina e do grupo genéticoSilva, Alessandra Alves daDissertação
19-Jun-2007Exigência de metionina + cistina digestíveis em suínos machos castrados de alto potencial genético na fase dos 60 aos 95 kgSantos, Fabrício de Almeida; Donzele, Juarez Lopes; Oliveira, Rita Flávia Miranda de; Silva, Francisco Carlos de Oliveira; Abreu, Márvio Lobão Teixeira de; Saraiva, Alysson; Brustolini, Paulo CésarArtigo
12-Abr-2016Farinha de microalga Schizochytrium sp., como fonte de ômega 3, em dieta para tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus) na fase adultaJorge, Thiago Bernardes FernandesTese