Navegando por Autor Mantovani, H. C.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
13-Jun-2013Accuracy of the estimates of ammonia concentration in rumen fluid using different analytical methodsSouza, N. K. P.; Detmann, E.; Valadares Filho, S. C.; Costa, V. A. C.; Pina, D. S.; Gomes, D. I.; Queiroz, A. C.; Mantovani, H. C.Artigo
Dez-2005Efeito do pH in vitro sobre a resistência de bactérias do rúmen à perda de potássio intracelular e efeito do pH e de ionóforos sobre a produção de amônia e proteína microbianaLeopoldino, W. M.; Lana, R. P.; Borges, A. C.; Mantovani, H. C.; Teixeira, R. M. A.; Oliveira, J. S.; Jaremtchuk, A. R.; Eifert, E. C.; Martins, R. G. R.Artigo
Jan-2016Effect of protein supplementation on ruminal parameters and microbial community fingerprint of Nellore steers fed tropical foragesBento, C. B. P.; Azevedo, A. C.; Gomes, D. I.; Batista, E. D.; Rufino, L. M. A.; Detmann, E.; Mantovani, H. C.Artigo
Mar-2016Effects of lactic acid bacteria with bacteriocinogenic potential on the fermentation profile and chemical composition of alfalfa silage in tropical conditionsSilva, V. P.; Pereira, O. G.; Leandro, E. S.; Silva, T. C. Da; Ribeiro, K. G.; Mantovani, H. C.; Santos, S. A.Artigo
16-Mai-2005Ethanol production from cheese whey permeate by Kluyveromyces marxianus UFV-3: a flux analysis of oxido-reductive metabolism as a function of lactose concentration and oxygen levelsSilveira, W. B.; Passos, F. J. V.; Mantovani, H. C.; Passos, F. M. L.Artigo