Navegando por Autor Carvalho, Antônio Fernandes
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Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
24-Jan-2015 | Bioactive amines in mozzarella cheese from milk with varying somatic cell counts | Ubaldo, Juliana Cristina Sampaio Rigueira; Carvalho, Antônio Fernandes; Fonseca, Leorges Moraes; Glória, Maria Beatriz Abreu | Artigo |
Jan-2019 | Evolution of soluble solid content and evaporation rate curves during the manufacture of dulce de leche (dl) | Francisquini, Júlia D’almeida; Pereira, João Pablo Fortes; Pinto, Michele da Silva; Carvalho, Antônio Fernandes; Perrone, Ítalo Tuler; Silva, Paulo Henrique da Fonseca da | Artigo |
14-Fev-2016 | Hidrólise da lactose e produção de leite em pó: aspectos tecnológicos | Torres, Jansen Kelis Ferreira; Stephani, Rodrigo; Tavares, Guilherme Miranda; Carvalho, Antônio Fernandes; Costa, Renata Golin Bueno; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo Tuler | Artigo |
1-Jun-2017 | Reação de Maillard: uma revisão | Francisquini, Júlia d'Almeida; Martins, Evandro; Silva, Paulo Henrique Fonseca; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo Tuler; Carvalho, Antônio Fernandes | Artigo |
25-Jan-2017 | Soro em pó: estado vítreo e condições de operação do spray dryer | Perrone, Ítalo Tuler; Silveira, Arlan Caldas Pereira; Martins, Evandro; Carvalho, Antônio Fernandes; Schuck, Pierre | Artigo |