Navegando por Autor Corrêa, Paulo C.

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Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
Jul-2005Análise da variação das propriedades físicas dos grãos de soja durante o processo de secagemRibeiro, Deise M.; Corrêa, Paulo C.; Rodrigues, Diana H.; Goneli, André L. D.Artigo
Out-2016Bean grain hysteresis with induced mechanical damageCampos, Renata C.; Corrêa, Paulo C.; Fernandes, Lara S.; Baptestini, Fernanda M.; Costa, Cristian F.; Bustos- Vanegas, Jaime D.Artigo
Mai-2018Castor beans quality subjected to different storage temperatures and periodsGoneli, André L. D.; Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Ana P. L. R.; Hartmann Filho, Cesar P.; Oba, Guilherme C.Artigo
Ago-2017Desorption isotherms of Lactuca sativa seedsZeymer, Juliana S.; Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Baptestini, Fernanda M.; Freitas, Rita C. P.Artigo
9-Mai-2014Isotermas de sorção de água de frutos de Coffea canephoraCorrêa, Paulo C.; Botelho, Fernando M.; Botelho, Silvia de C. C.; Goneli, André L. D.Artigo
Ago-2017Kinetics of water sorption of damaged bean grains: Thermodynamic propertiesCorrêa, Paulo C.; Baptestini, Fernanda M.; Vanegas, Jaime D. B.; Leite, Rafael; Botelho, Fernando M.; Oliveira, Gabriel H. H. deArtigo
Jun-2016Mathematical modeling and determination of thermodynamic properties of jabuticaba peel during the drying processCosta, Cristian F.; Corrêa, Paulo C.; Vanegas, Jaime D. B.; Baptestini, Fernanda M.; Campos, Renata C.; Fernandes, Lara S.Artigo
Jul-2011Mathematical models to describe the volumetric shrinkage rate of red beans during dryingCorrêa, Paulo C.; Resende, Osvaldo; Garin, Silvia A.; Jaren, Carmen; Oliveira, Gabriel H. H. deArtigo
Dez-2015Modelagem matemática da secagem de espuma de graviolaBaptestini, Fernanda M.; Corrêa, Paulo C.; Junqueira, Mateus S.; Ramos, Afonso M.; Vanegas, Jaime D. B.; Costa, Cristian F.Artigo
Ago-2016Moisture sorption isotherms of castor beans. Part 1: Mathematical modeling and hysteresisGoneli, André L. D.; Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Resende, Osvaldo; Mauad, MunirArtigo
Ago-2016Moisture sorption isotherms of castor beans. Part 2: Thermodynamic propertiesGoneli, André L. D.; Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Oliveira, Ana P. L. R. de; Orlando, Roberto C.Artigo
Nov-2018Moisture sorption isotherms of quinoa seeds: thermodynamic analysisBustos- Vanegas, Jaime D.; Corrêa, Paulo C.; Zeymer, Juliana S.; Baptestini, Fernanda M.; Campos, Renata C.Artigo
Jun-2016Preservation of roasted and ground coffee during storage Part 1: Moisture content and repose angleCorrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Oliveira, Ana P. L. R. de; Vargas- Elías, Guillermo A.; Santos, Fábio L.; Baptestini, Fernanda M.Artigo
Jul-2016Preservation of roasted and ground coffee during storage. Part 2: bulk density and intergranular porosityCorrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Vasconcelos, Wander L.; Vargas- Elías, Guillermo A.; Santos, Fábio L.; Nunes, Eduardo H. M.Artigo
Mai-2018Thermodynamic properties of sorption of rice in the huskZeymer, Juliana S.; Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Baptestini, Fernanda M.; Faria, Igor L.Artigo
Ago-2017Water sorption kinetics of damaged beans: GAB modelBaptestini, Fernanda M.; Corrêa, Paulo C.; Vanegas, Jaime D. B.; Leite, Rafael; Botelho, Fernando M.; Campos, Renata C.Artigo