Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
Jul-2005 | Análise da variação das propriedades físicas dos grãos de soja durante o processo de secagem | Ribeiro, Deise M.; Corrêa, Paulo C.; Rodrigues, Diana H.; Goneli, André L. D. | Artigo |
Out-2016 | Bean grain hysteresis with induced mechanical damage | Campos, Renata C.; Corrêa, Paulo C.; Fernandes, Lara S.; Baptestini, Fernanda M.; Costa, Cristian F.; Bustos- Vanegas, Jaime D. | Artigo |
Mai-2018 | Castor beans quality subjected to different storage temperatures and periods | Goneli, André L. D.; Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Ana P. L. R.; Hartmann Filho, Cesar P.; Oba, Guilherme C. | Artigo |
Ago-2017 | Desorption isotherms of Lactuca sativa seeds | Zeymer, Juliana S.; Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Baptestini, Fernanda M.; Freitas, Rita C. P. | Artigo |
9-Mai-2014 | Isotermas de sorção de água de frutos de Coffea canephora | Corrêa, Paulo C.; Botelho, Fernando M.; Botelho, Silvia de C. C.; Goneli, André L. D. | Artigo |
Ago-2017 | Kinetics of water sorption of damaged bean grains: Thermodynamic properties | Corrêa, Paulo C.; Baptestini, Fernanda M.; Vanegas, Jaime D. B.; Leite, Rafael; Botelho, Fernando M.; Oliveira, Gabriel H. H. de | Artigo |
Jun-2016 | Mathematical modeling and determination of thermodynamic properties of jabuticaba peel during the drying process | Costa, Cristian F.; Corrêa, Paulo C.; Vanegas, Jaime D. B.; Baptestini, Fernanda M.; Campos, Renata C.; Fernandes, Lara S. | Artigo |
Jul-2011 | Mathematical models to describe the volumetric shrinkage rate of red beans during drying | Corrêa, Paulo C.; Resende, Osvaldo; Garin, Silvia A.; Jaren, Carmen; Oliveira, Gabriel H. H. de | Artigo |
Dez-2015 | Modelagem matemática da secagem de espuma de graviola | Baptestini, Fernanda M.; Corrêa, Paulo C.; Junqueira, Mateus S.; Ramos, Afonso M.; Vanegas, Jaime D. B.; Costa, Cristian F. | Artigo |
Ago-2016 | Moisture sorption isotherms of castor beans. Part 1: Mathematical modeling and hysteresis | Goneli, André L. D.; Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Resende, Osvaldo; Mauad, Munir | Artigo |
Ago-2016 | Moisture sorption isotherms of castor beans. Part 2: Thermodynamic properties | Goneli, André L. D.; Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Oliveira, Ana P. L. R. de; Orlando, Roberto C. | Artigo |
Nov-2018 | Moisture sorption isotherms of quinoa seeds: thermodynamic analysis | Bustos- Vanegas, Jaime D.; Corrêa, Paulo C.; Zeymer, Juliana S.; Baptestini, Fernanda M.; Campos, Renata C. | Artigo |
Jun-2016 | Preservation of roasted and ground coffee during storage Part 1: Moisture content and repose angle | Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Oliveira, Ana P. L. R. de; Vargas- Elías, Guillermo A.; Santos, Fábio L.; Baptestini, Fernanda M. | Artigo |
Jul-2016 | Preservation of roasted and ground coffee during storage. Part 2: bulk density and intergranular porosity | Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Vasconcelos, Wander L.; Vargas- Elías, Guillermo A.; Santos, Fábio L.; Nunes, Eduardo H. M. | Artigo |
Mai-2018 | Thermodynamic properties of sorption of rice in the husk | Zeymer, Juliana S.; Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Baptestini, Fernanda M.; Faria, Igor L. | Artigo |
Ago-2017 | Water sorption kinetics of damaged beans: GAB model | Baptestini, Fernanda M.; Corrêa, Paulo C.; Vanegas, Jaime D. B.; Leite, Rafael; Botelho, Fernando M.; Campos, Renata C. | Artigo |