Navegando "Artigos" por Título

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 196 a 215 de 315 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
Abr-2008Influência da embalagem na aceitação de diferentes marcas comerciais de cerveja tipo PilsenRibeiro, Milene Moreira; Lucia, Suzana Maria Della; Barbosa, Paula Bucharles Franco; Galvão, Hilton Lopes; Minim, Valéria Paula RodriguesArtigo
Set-2009Influência da torra sobre a aceitação da bebida caféMonteiro, Marlene Azevedo Magalhães; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Silva, Aline Fonseca da; Chaves, José Benício PaesArtigo
Jul-2009Influência da velocidade de circulação do leite na adesão de Pseudomonas aeruginosa sobre aço inoxidávelFigueiredo, Hamilton Mendes de; Andrade, Nelio Jose de; Ozela, Eliana Ferreira; Morales, Gundisalvo PiratobaArtigo
17-Mai-2017Influência do equipamento na cinética de cristalização do soro concentradoSimeão, Moisés; Stephani, Rodrigo; Tavares, Guilherme Miranda; Carvalho, Antônio Fernandes de; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo TulerArtigo
1-Mai-2019Insights on physicochemical aspects of chitosan dispersion in aqueous solutions of acetic, glycolic, propionic or lactic acidSoares, Lucas de Souza; Perim, Rayza Badiani; Alvarenga, Elson Santiago de; Guimarães, Luciano de Moura; Teixeira, Alvaro Vianna Novaes de Carvalho; Coimbra, Jane Sélia dos Reis; Oliveira, Eduardo Basílio deArtigo
26-Mai-2017Interaction of cinnamic acid and methyl cinnamate with bovine serum albumin: A thermodynamic approachNunes, Natália Moreira; Pacheco, Ana Flávia Coelho; Agudelo, Álvaro Javier Patiño; Silva, Luis Henrique Mendes da; Pinto, Maximiliano Soares; Hespanhol, Maria do Carmo; Pires, Ana Clarissa dos SantosArtigo
Mai-2008Interference of some organic substances and microorganisms adhered to stainless steel in ATP-bioluminescence measurementSimm, Erny Marcelo; Andrade, Nélio José de; Mendonça, Regina Célia Santos; Passos, Frederico José Vieira; Chaves, José Benício PaesArtigo
Jan-2011Irradiated beetroot extract as a colorant for cream cheeseJunqueira-Goncalves, Maria Paula; Cardoso, Lediana Pereira; Pinto, Michele Silva; Pereira, Rodrigo Magela; Soares, Nilda Ferreira; Miltz, JosephArtigo
25-Jun-1997Isoflavonas em grãos de soja: importância da atividade de β-glicosidase na formação do sabor amargo e adstringenteAraújo, J. M. A.; Carlos, J. C. S.; Sedyama, C. S.Artigo
1-Mar-2015Isolation of a thermostable acid phytase from Aspergillus niger UFV-1 with strong proteolysis resistanceMonteiro, Paulo S.; Guimarães, Valéria M.; Melo, Ricardo R. de; Rezende, Sebastião T. deArtigo
30-Jul-2014Isolation, characterization, and application of bacteriophages for Salmonella spp. biocontrol in pigsAlbino, Luiz A.A.; Rostagno, Marcos H.; Hungaro, Humberto M.; Mendonça, Regina C.S.Artigo
Abr-2006Lipoxigenases e teor de ácido linolênico relacionados à qualidade de sementes de sojaOliveira, Dario Alves de; Piovesan, Newton Deniz; José, Inês Chamel; Barros, Everaldo Gonçalves de; Dias, Denise Cunha Fernandes dos Santos; Moreira, Maurílio AlvesArtigo
Jan-2004Mapa de preferência de couve minimamente processadaDantas, Maria Inês S.; Minim, Valéria P. R.; Puschmann, Rolf; Carneiro, João D. S.; Barbosa, Rogério L.Artigo
Dez-2008Mapa de preferência de sorvetes ricos em fibrasSales, Regiane Lopes de; Volp, Ana Carolina Pinheiro; Barbosa, Kiriaque Barra Ferreira; Dantas, Maria Inês de Souza; Duarte, Hércia Stampini; Minim, Valéria Paula RodriguesArtigo
23-Nov-2017Mastitis detection and prediction of milk composition using gas sensor and electrical conductivityLima, Renan S.; Danielski, Guilherme C.; Pires, Ana Clarissa S.Artigo
4-Mar-2005Meat color evaluation and pigment levels in bullfrog (Rana catesbeiana) slaughtered by different methodsRamos, E. M.; Gomide, L. A. M.; Fontes, P. R.; Ramos, A. L. S.; Peternelli, L. A.Artigo
29-Jun-2016Mesophilic lactic acid bacteria diversity encountered in brazilian farms producing milk with particular interest in Lactococcus Lactis StrainsLuiz, L. M. P.; Chuat, V.; Madec, M. N.; Araújo, E. A.; Carvalho, A. F. de; Valence, F.Artigo
Fev-2013Metabolism of biodiesel-derived glycerol in probiotic Lactobacillus strainsMancilha, Ismael Maciel de; Freire, Ana de Ponces; Felipe, Maria das Graças de Almeida; Ferreira, António E. N.; Cordeiro, Carlos; Duarte, Luis C.; Silva, Marta Luís C. Sousa; Rivaldi, Juan DanielArtigo
28-Jul-2015Methodology for determination of two new sensory thresholds: Compromised acceptance threshold and rejection thresholdLima Filho, Tarcísio; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Silva, Rita de Cássia dos Santos Navarro da; Lucia, Suzana Maria Della; Minim, Luis AntônioArtigo
Jul-2003Microbiological air quality of processing areas in a dairy plant as evaluated by the sedimentation technique and a one-stage air samplerSalustiano, Valéria Costa; Andrade, Nélio José; Brandão, Sebastião César Cardoso; Azeredo, Raquel Monteiro Cordeiro; Lima, Sandra Aparecida KitakawaArtigo