Navegando "Artigos" por Título

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 176 a 195 de 315 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
4-Ago-2006Hábitos de consumo de frutas entre estudantes da Universidade Federal de ViçosaTeixeira, Luciano José Quintão; Pereira, Joesse Maria de Assis Teixeira Kluge; Silva, Neuza Maria da; Reis, Fernando PinheiroArtigo
17-Jun-2017Heteroprotein complex coacervation: a generic processCroguennec, Thomas; Tavares, Guilherme M.; Bouhallab, SaïdArtigo
14-Fev-2016Hidrólise da lactose e produção de leite em pó: aspectos tecnológicosTorres, Jansen Kelis Ferreira; Stephani, Rodrigo; Tavares, Guilherme Miranda; Carvalho, Antônio Fernandes; Costa, Renata Golin Bueno; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo TulerArtigo
Set-2017How the presence of a small molecule affects the complex coacervation between lactoferrin and β-lactoglobulinTavares, Guilherme M.; Croguennec, Thomas; Hamon, Pascaline; Carvalho, Antônio F.; Saïd BouhallabArtigo
4-Abr-2017How the presence of a small molecule affects the complex coacervation between lactoferrin and ␤-lactoglobulinTavares, Guilherme Miranda; Carvalho, Antônio F.; Croguennec, Thomas; Hamon, Pascaline; Bouhallab, SaïdArtigo
Jun-2004Hunter color dimensions, sugar content and volatile compounds in pasteurized yellow passion fruit juice (Passiflora edulis var. flavicarpa) during storageSandi, Delcio; Chaves, José Benício Paes; Sousa, Antônio Carlos Gomes de; Parreiras, June Ferreira Maia; Silva, Marco Túlio Coelho da; Constant, Patrícia Beltrão LessaArtigo
28-Set-2015Hydrogen production and TOC reduction from gasification of lactose by supercritical waterFerreira-Pinto, Leandro; Feirhrmann, Andresa Carla; Corazza, Marcos Lúcio; Fernandes-Machado, Nádia Regina Camargo; Coimbra, Jane Selia dos Reis; Saldaña, Marleny D.A.; Cardozo-Filho, LúcioArtigo
18-Ago-2006Hydrophobic interaction adsorption of hen egg white proteins albumin, conalbumin, and lysozymeRojas, Edwin E. Garcia; Coimbra, Jane S. dos Reis; Minim, Luis A.; Saraiva, Sérgio H.; Silva, César A. Sodré daArtigo
21-Nov-2006Hydrophobic interaction adsorption of whey proteins: effect of temperature and salt concentration and thermodynamic analysisMinim, Luis A.; Bonomo, Renata C. F.; Coimbra, Jane S. R.; Fontan, Rafael C. I.; Silva, Luis H. Mendes da; Minim, Valéria P. R.Artigo
13-Jan-2011The hydrophobicity and roughness of a nasoenteral tube surface influences the adhesion of a multi-drug resistant strain of Staphylococcus AureusLima, J.C.; Andrade, N.J.; Soares, N.F.F.; Ferreira, S.O.; Fernandes, P.E.; Carvalho, C.C.P.; Lopes, J.P.; Martins, J.F.L.Artigo
25-Mai-2015Identificação de bactérias psicrotróficas proteolíticas isoladas de leite cru refrigerado e caracterização do seu potencial deterioradorMachado, Solimar Gonçalves; Pinto, Cláudia Lúcia de Oliveira; Martins, Maurilio Lopes; Vanetti, Maria Cristina DantasArtigo
20-Mar-2014Identification of an emergent porcine circovirus-2 in vaccinated pigs from a brazilian farm during a postweaning multisystemic wasting syndrome outbreakSalgado, Rafael L.; Vidigal, Pedro M. P.; Souza, Luiz F. L. de; Onofre, Thiago S.; Gonzaga, Natália F.; Eller, Monique R.; Bressan, Gustavo C.; Fietto, Juliana L. R.; Almeida, Márcia R.; Silva Júnior, AbelardoArtigo
Mar-2007Improvement of biotechnological xylitol production by glucose during cultive of Candida guilliermondii in sugarcane bagasse hydrolysateMancilha, Ismael Maciel de; Silva, Débora Danielle Virgínio da; Silva, Silvio Silvério da; Felipe, Maria das Graças de AlmeidaArtigo
27-Jul-2009Increased presevation of sliced mozzarella cheese by antimibrobial sachet incorporated with allyl isothiocyanatePires, Ana Clarissa dos Santos; Soares, Nilda de Fátima Ferreira; Andrade, Nélio José de; Silva, Luis Henrique Mendes da; Camilloto, Geany Peruch; Bernardes, Patrícia CamposArtigo
Mar-2012Indicação geográfica de alimentos e bebidas no Brasil e na União EuropeiaValente, Maria Emília Rodrigues; Perez, Ronaldo; Ramos, Afonso Mota; Chaves, José Benício PaesArtigo
1-Set-2009Influence of alcoholic and malolactic starter cultures on bioactive amines in Merlot winesSilva, Paulo H. A.; Manfroi, Luciano; Rizzon, Luiz A.; Sabaini, Priscila S.; Glória, M. Beatriz A.Artigo
31-Ago-2017Influence of package and health-related claims on perception and sensory acceptability of snack barsPinto, Vinícius Rodrigues Arruda; Freitas, Tamara Beatriz de Oliveira; Dantas, Maria Inês de Souza; Lucia, Suzana Maria Della; Melo, Laura Fernandes; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Bressan, JosefinaArtigo
2008Influence of the temperature and type of salt on the phase equilibrium of peg 1500 + potassium phosphate and peg 1500 + sodium citrate aqueous two- phase systemsCarvalho, Carolina P.; Coimbra, Jane Sélia R.; Costa, Isabele Andressa F.; Minim, Luis Antonio; Maffia, Maria Cristina; Silva, Luis Henrique M.Artigo
9-Out-2008Influencia de la dieta sobre marcadores plasmáticos de estrés oxidativo en humanosBarbosa, K.B.F.; Bressan, J.; Zulet, M.A.; Martínez, J.A.Artigo
Abr-2008Influência da embalagem na aceitação de diferentes marcas comerciais de cerveja tipo PilsenRibeiro, Milene Moreira; Lucia, Suzana Maria Della; Barbosa, Paula Bucharles Franco; Galvão, Hilton Lopes; Minim, Valéria Paula RodriguesArtigo