Navegando "Artigos" por Assunto Whey protein
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
5-Dez-2014 | Acacia gum as modifier of thermal stability, solubility and emulsifying properties of α-lactalbumin | Oliveira, Fabíola Cristina de; Coimbra, Jane Sélia dos Reis; Oliveira, Eduardo Basílio de; Rodrigues, Marina Quadrio Raposo Branco; Sabioni, Rachel Campos; Souza, Bartolomeu Warlene Silva de; Santos, Igor José Boggione | Artigo |
5-Ago-2018 | Foaming properties of suspensions composed by β-lactoglobulin and polysaccharides, in the presence of sucrose or polyols | Vidigal, Márcia Cristina Teixeira Ribeiro; Fidelis, Priscila Cardoso; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Minim, Luis Antonio; Faria, Janaína Teles de; Neves, Isabelle Cristina Oliveira | Artigo |
12-Jul-2016 | Storage stability of phenolic compounds in powdered BRS Violeta grape juice microencapsulated with protein and maltodextrin blends | Moser, Poliana; Telis, Vânia Regina Nicoletti; Neves, Nathália de Andrade; García-Romero, Esteban; Gómez-Alonso, Sergio; Hermosín-Gutiérrez, Isidro | Artigo |