Navegando por Autor Ramos, Eduardo Mendes
Mostrando resultados 1 a 9 de 9
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
Mar-2019 | Application of Lactobacillus paracasei LPC02 and lactulose as a potential symbiotic system in the manufacture of dry-fermented sausage | Torres Filho, Robledo de Almeida; Coelho, Samira Reis; Lima, Ítalo Abreu; Martins, Maurilio Lopes; Benevenuto Júnior, Augusto Aloísio; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Ramos, Eduardo Mendes | Artigo |
Abr-2012 | Características de carcaça e cortes comerciais de tourinhos Red Norte e Nelore terminados em confinamento | Lopes, Leandro Sâmia; Ladeira, Márcio Machado; Machado Neto, Otávio Rodrigues; Paulino, Pedro Veiga Rodrigues; Chizzotti, Mário Luiz; Ramos, Eduardo Mendes; Oliveira, Dalton Mendes de | Artigo |
Dez-2016 | Comparison of different criteria used to categorize technological quality of pork | Cazedey, Henrique Pereira; Torres Filho, Robledo de Almeida; Fontes, Paulo Rogério; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Ramos, Eduardo Mendes | Artigo |
7-Jul-2011 | Composição química e de ácidos graxos do músculo longissimus dorsi e da gordura subcutânea de tourinhos Red Norte e Nelore | Lopes, Leandro Sâmia; Ladeira, Márcio Machado; Machado Neto, Otávio Rodrigues; Ramos, Eduardo Mendes; Paulino, Pedro Veiga Rodrigues; Chizzotti, Mário Luiz; Guerreiro, Mário César | Artigo |
12-Mar-2017 | Drip loss assessment by different analytical methods and their relationships with pork quality classification | Torres Filho, Robledo de Almeida; Cazedey, Henrique Pereira; Fontes, Paulo Rogério; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Ramos, Eduardo Mendes | Artigo |
21-Dez-2004 | Efeito de diferentes métodos de abate sobre o desenvolvimento do rigor mortis e qualidade da carne de rã-touro (Rana catesbeiana, Shaw 1802) | Ramos, Eduardo Mendes | Tese |
16-Nov-2016 | Effect of freezing prior to aging on myoglobin redox forms and CIE color of beef from Nellore and Aberdeen Angus cattle | Torres Filho, Robledo de Almeida; Fontes, Paulo Rogério; Gomide, Lúcio Alberto de Miranda; Aroeira, Carolina Naves; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Ladeira, Márcio Machado; Ramos, Eduardo Mendes | Artigo |
11-Set-2017 | Effect of mechanically deboned poultry meat content on technological properties and sensory characteristics of lamb and mutton sausages | Massingue, Armando Abel; Torres Filho, Robledo de Almeida; Fontes, Paulo Rogério; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Fontes, Edimar Aparecida Filomeno; Perez, Juan Ramon Olalquiaga; Ramos, Eduardo Mendes | Artigo |
19-Dez-2015 | Selection of a chitosan gelatin-based edible coating for color preservation of beef in retail display | Cardoso, Giselle Pereira; Dutra, Monalisa Pereira; Fontes, Paulo Rogério; Ramos, Alcinéia de Lemos Souza; Gomide, Lúcio Alberto de Miranda; Ramos, Eduardo Mendes | Artigo |