Mostrando resultados 1 a 20 de 21
Próximo >
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
20-Set-2017 | Adsorption of red azo dyes on multi-walled carbon nanotubes and activated carbon: A thermodynamic study | Ferreira, Guilherme Max Dias; Ferreira, Gabriel Max Dias; Hespanhol, Maria C.; Rezende, Jaqueline de Paula; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Gurgel, Leandro Vinícius Alves; Silva, Luis Henrique Mendes da | Artigo |
15-Fev-2017 | Binding thermodynamics of synthetic dye Allura Red with bovine serum albumin | Lelis, Carini Aparecida; Hudson, Eliara Acipreste; Ferreira, Guilherme Max Dias; Ferreira, Gabriel Max Dias; Silva, Luis Henrique Mendes da; Silva, Maria do Carmo Hespanhol da; Pinto, Maximiliano Soares; Pires, Ana Clarissa dos Santos | Artigo |
Mai-2016 | Can lutein replace annatto in the manufacture of Prato cheese? | Nunes, Natália Moreira; Sobral, Denise; Costa, Renata Golin Bueno; Machado, Gisela Magalhães; Paula, Junio Cesar Jacinto de; Teodoro, Vanessa Aglaê Martins; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Pinto, Maximiliano Soares | Artigo |
Mai-2006 | Desenvolvimento e avaliação de filme ativo na conservação de batata minimamente processada | Soares, Nilda de Fátima Ferreira; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Endo, Érika; Vilela, Miriam Aparecida Pinto; Silva, Aline Fonseca da; Fontes, Edimar Aparecida Filomeno; Melo, Nathalia Ramos de | Artigo |
Set-2017 | Determination of driving forces for bovine serum albumin-Ponceau4R binding using surface plasmon resonance and fluorescence spectroscopy: A comparative study | Lelis, Carini Aparecida; Ferreira, Gabriel Max Dias; Ferreira, Guilherme Max Dias; Hespanhol, Maria do Carmo; Pinto, Maximiliano Soares; Silva, Luis Henrique Mendes da; Pires, Ana Clarissa dos Santos | Artigo |
Set-2017 | Determination of driving forces for bovine serum albumin-Ponceau4R binding using surface plasmon resonance and fluorescence spectroscopy: a comparative study | Lelis, Carini Aparecida; Ferreira, Gabriel Max Dias; Ferreira, Guilherme Max Dias; Hespanhol, Maria do Carmo; Pinto, Maximiliano Soares; Silva, Luis Henrique Mendes da; Pires, Ana Clarissa dos Santos | Artigo |
23-Nov-2015 | Effect of 1‐Butyl-3-methylimidazolium halide on the relative stability between sodium Dodecyl Sulfate Micelles and sodium Dodecyl Sulfate−Poly(ethylene oxide) Nanoaggregates | Ferreira, Gabriel M. Dias; Ferreira, Guilherme M. Dias; Agudelo, Álvaro J. Patinõ; Silva, Maria C. Hespanhol da; Rezende, Jaqueline de Paula; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Silva, Luis Henrique Mendes da | Artigo |
24-Fev-2017 | Effect of the incorporation of lysozyme on the properties of jackfruit starch films | Pires, Ana Clarissa dos Santos; Bonomo, Renata Cristina Ferreira; Santos, Taline Amorim; Santos, Leandro Soares; Fontan, Rafael da Costa Ilhéu; Rodrigues, Luciano Brito; Veloso, Cristiane Martins; Gandolfi, Olga Reinert Ramos; Bonomo, Paulo | Artigo |
Fev-2011 | The effects of nisin on Staphylococcus aureus count and the physicochemical properties of Traditional Minas Serro cheese | Carvalho, Antônio Fernandes de; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Souza, Ariana Aparecida Campos; Pinto, Maximiliano Soares; Silva, Paulo Henrique Fonseca da; Sobral, Denise; Paula, Junio César Jacinto de; Santos, Adbeel de Lima | Artigo |
19-Set-2014 | Evaluation of raw milk quality in different production systems and periods of the year | Marcondes, Marcos Inácio; Jácome, Daniele Canabrava; Silva, Alex Lopes da; Rennó, Luciana Navajas; Pires, Ana Clarissa dos Santos | Artigo |
27-Jul-2009 | Increased presevation of sliced mozzarella cheese by antimibrobial sachet incorporated with allyl isothiocyanate | Pires, Ana Clarissa dos Santos; Soares, Nilda de Fátima Ferreira; Andrade, Nélio José de; Silva, Luis Henrique Mendes da; Camilloto, Geany Peruch; Bernardes, Patrícia Campos | Artigo |
26-Mai-2017 | Interaction of cinnamic acid and methyl cinnamate with bovine serum albumin: A thermodynamic approach | Nunes, Natália Moreira; Pacheco, Ana Flávia Coelho; Agudelo, Álvaro Javier Patiño; Silva, Luis Henrique Mendes da; Pinto, Maximiliano Soares; Hespanhol, Maria do Carmo; Pires, Ana Clarissa dos Santos | Artigo |
24-Ago-2017 | Kinetics and thermodynamics of bovine serum albumin interactions with Congo red dye | Paula, Hauster Maximiler Campos de; Coelho, Yara Luiza; Agudelo, Alvaro Javier Patiño; Rezende, Jaqueline de Paula; Ferreira, Gabriel Max Dias; Ferreira, Guilherme Max Dias; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Silva, Luis Henrique Mendes da | Artigo |
Jul-2009 | Novos desenvolvimentos e aplicações em embalagens de alimentos | Soares, Nilda de Fátima Ferreira; Silva, Washington Azevêdo da; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Camilloto, Geany Peruch; Silva, Paula Santiago | Artigo |
15-Abr-2016 | Polydiacetylene/triblock copolymer nanoblend applied as a sensor for micellar casein: a thermodynamic approach | Souza, Luana Cypriano de; Rezende, Jaqueline de Paula; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Silva, Luis Henrique Mendes da; Silva, Maria do Carmo Hespanhol da; Andrade, Nélio José de; Castrillon, Elkin Dario Castellon | Artigo |
1-Jan-2017 | Polydiacetylene/triblock copolymer nanosensor for the detection of native and free bovine serum albumin | Rezende, Jaqueline de Paula; Ferreira, Guilherme Max Dias; Ferreira, Gabriel Max Dias; Silva, Luis Henrique Mendes da; Silva, Maria do Carmo Hepanhol da; Pinto, Maximiliano Soares; Pires, Ana Clarissa dos Santos | Artigo |
30-Ago-2017 | A simple and inexpensive thermal optic nanosensor formed by triblock copolymer and polydiacetylene mixture | Ferreira, Gabriel Max Dias; Ferreira, Guilherme Max Dias; Hespanhol, Maria do Carmo; Rezende, Jaqueline de Paula; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Ortega, Paulo Fernando Ribeiro; Silva, Luis Henrique Mendes da | Artigo |
Dez-2009 | Survival of Listeria innocua in Minas Traditional Serro cheese during ripening | Carvalho, Antônio Fernandes de; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Pinto, Maximiliano Soares; Paula, Junio Cesar Jacinto de; Sobral, Denise; Magalhães, Fernando Antônio Resplande | Artigo |
8-Ago-2013 | Tradução e validação para a língua portuguesa da escala de neofobia em relação à tecnologia de alimentos: food technology neophobia scale | Vidigal, Márcia Cristina Teixeira Ribeiro; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Moreira, Rêmio Teixeira; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Ferreira, Marco Aurélio Marques; Gonçalves, Aline Cristina Arruda; Minim, Luis Antônio | Artigo |
7-Jun-2012 | Work of adhesion of dairy products on stainless steel surface | Bernardes, Patrícia Campos; Araújo, Emiliane Andrade; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Fialho Júnior, José Felício Queiroz; Lelis, Carini Aparecida; Andrade, Nélio José de | Artigo |