Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
4-Mar-2016 | Avaliação da intensidade da reação de Maillard, de atributos físico-químicos e análise de textura em doce de leite | Perrone, Ítalo Tuler; Francisquini, Júlia d’Almeida; Oliveira, Leandra Natália de; Pereira, João Pablo Fortes; Stephani, Rodrigo; Silva, Paulo Henrique Fonseca da | Artigo |
14-Fev-2014 | Estudo da viscosidade de soluções proteicas através do analisador rápido de viscosidade (rva) | Alves, Maura P.; Perrone, Ítalo T.; Souza, Alisson Borges de; Stephani, Rodrigo; Pinto, Cláudia Lúcia de Oliveira; Carvalho, Antônio F. de | Artigo |
Dez-2015 | Evaluation of the viscosity profile obtained for dispersions containing different proportions of milk protein concentrate / whey protein concentrate during simulated conditions of thermal processing | Perrone, Ítalo Tuler; Souza, Alisson Borges de; Costa Jr., Luiz Carlos Gonçalves; Stephani, Rodrigo; Oliveira, Marcone Augusto Leal de; Costa, Renata Golin Bueno | Artigo |
15-Set-2015 | FT-Raman and chemometric tools for rapid determination of quality parameters in milk powder: Classification of samples for the presence of lactose and fraud detection by addition of maltodextrin | Rodrigues Júnior, Paulo Henrique; Oliveira, Kamila de Sá; Almeida, Carlos Eduardo Rocha de; Oliveira, Luiz Fernando Cappa De; Stephani, Rodrigo; Pinto, Michele da Silva; Carvalho, Antônio Fernandes de; Perrone, Ítalo Tuler | Artigo |
14-Fev-2016 | Hidrólise da lactose e produção de leite em pó: aspectos tecnológicos | Torres, Jansen Kelis Ferreira; Stephani, Rodrigo; Tavares, Guilherme Miranda; Carvalho, Antônio Fernandes; Costa, Renata Golin Bueno; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo Tuler | Artigo |
17-Mai-2017 | Influência do equipamento na cinética de cristalização do soro concentrado | Simeão, Moisés; Stephani, Rodrigo; Tavares, Guilherme Miranda; Carvalho, Antônio Fernandes de; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo Tuler | Artigo |
Fev-2019 | Microencapsulation by atomization of the mixture of phenolic extracts | Rocha, Juliana de Cássia Gomes; Barros, Frederico Augusto Ribeiro de; Viana, Kéllen Wanessa Coutinho; Stringheta, Paulo César; Perrone, Ítalo Tuler; Tavares, Guilherme Miranda; Stephani, Rodrigo | Artigo |
6-Nov-2014 | Production of dulce de leche: the effect of starch addition | Silva, Fernanda Lopes da; Ferreira, Hiani Aparecida Lima; Souza, Alisson Borges de; Stephani, Rodrigo; Pirozi, Monica Ribeiro; Perrone, Ítalo Tuler; Almeida, Débora de Freitas; Carvalho, Antônio Fernandes d | Artigo |
24-Ago-2017 | Technological aspects of lactose-hydrolyzed milk powder | Torres, Jansen Kelis Ferreira; Stephani, Rodrigo; Tavares, Guilherme M.; Carvalho, Antônio Fernandes de; Costa, Renata Golin Bueno; Almeida, Carlos Eduardo Rocha de; Almeida, Mariana Ramos; Oliveira, Luiz Fernando Cappa de; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo Tuler | Artigo |