Mostrando resultados 1 a 20 de 21
Próximo >
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
1-Set-2010 | Aspectos coloidais da adesão de micro-organismos | Araújo, Emiliane Andrade; Andrade, Nélio José de; Carvalho, Antônio Fernandes de; Ramos, Afonso Mota; Silva, Cleuber Antônio de Sá; Silva, Luis Henrique Mendes da | Artigo |
21-Mar-2018 | Bacterial diversity of artisanal cheese from the Amazonian region of Brazil during the dry and rainy seasons | Martins, Mayra Carla de Freitas; Freitas, Rosângela de; Deuvaux, Júlio Cesar; Eller, Monique Renon; Augusto Nero, Luís; Carvalho, Antônio Fernandes de | Artigo |
2017 | Beverages formulated with whey protein and added lutein | Rocha, Juliana de Cássia Gomes; Mendonça, Adriana Corrêa; Viana, Kéllen Wanessa Coutinho; Maia, Mariza de Paiva; Carvalho, Antônio Fernandes de; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Stringheta, Paulo César | Artigo |
Nov-2014 | Conservação à temperatura ambiente de uma bebida a base de soro de leite envasada a quente | Luiz, Lívia Maria Pinheiro; Rocha, Juliana de Cássia Gomes; Sá, João Paulo Natalino de; Brandão, Sebastião César Cardoso; Araújo, Emiliane Andrade; Carvalho, Antônio Fernandes de | Artigo |
Fev-2011 | The effects of nisin on Staphylococcus aureus count and the physicochemical properties of Traditional Minas Serro cheese | Carvalho, Antônio Fernandes de; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Souza, Ariana Aparecida Campos; Pinto, Maximiliano Soares; Silva, Paulo Henrique Fonseca da; Sobral, Denise; Paula, Junio César Jacinto de; Santos, Adbeel de Lima | Artigo |
1-Ago-2013 | egc characterization of enterotoxigenic Staphylococcus aureus isolates obtained from raw milk and cheese | Viçosa, Gabriela Nogueira; Loir, Alban Le; Loir, Yves Le; Carvalho, Antônio Fernandes de; Nero, Luís Augusto | Artigo |
21-Jul-2011 | Enumeration of bifidobacteria using PetrifilmTM AC in pure cultures and in a fermented milk manufactured with a commercial culture of Streptococcus thermophilus | Miranda, Rodrigo Otávio; Freitas, Rosangela de; Carvalho, Antônio Fernandes de; Nero, Luís Augusto; Gama Neto, Gabriel | Artigo |
21-Jul-2011 | Enumeration of bifidobacteria using Petrifilm™ AC in pure cultures and in a fermented milk manufactured with a commercial culture of Streptococcus thermophilus | Miranda, Rodrigo Otávio; Gama Neto, Gabriel; Freitas, Rosangela de; Carvalho, Antônio Fernandes de; Nero, Luís Augusto | Artigo |
Set-2015 | Flow regime assessment in falling film evaporators using residence time distribution functions | Silveira, Arlan Caldas Pereira; Tanguy, Gaëlle; Perrone, Ítalo Tuler; Jeantet, Romain; Ducept, Fabrice; Carvalho, Antônio Fernandes de; Schuck, Pierre | Artigo |
15-Set-2015 | FT-Raman and chemometric tools for rapid determination of quality parameters in milk powder: Classification of samples for the presence of lactose and fraud detection by addition of maltodextrin | Rodrigues Júnior, Paulo Henrique; Oliveira, Kamila de Sá; Almeida, Carlos Eduardo Rocha de; Oliveira, Luiz Fernando Cappa De; Stephani, Rodrigo; Pinto, Michele da Silva; Carvalho, Antônio Fernandes de; Perrone, Ítalo Tuler | Artigo |
17-Mai-2017 | Influência do equipamento na cinética de cristalização do soro concentrado | Simeão, Moisés; Stephani, Rodrigo; Tavares, Guilherme Miranda; Carvalho, Antônio Fernandes de; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo Tuler | Artigo |
2-Dez-2015 | Microbiota of Minas cheese as influenced by the nisin producer Lactococcus lactis subsp. lactis GLc05 | Perin, Luana Martins; Bello, Barbara Dal; Belviso, Simona; Zeppa, Giuseppe; Carvalho, Antônio Fernandes de; Cocolin, Luca; Nero, Luís Augusto | Artigo |
14-Mar-2017 | Parâmetros industriais da produção de doce de leite | Oliveira, Ana Carolina Paiva de; Pinto, Sandra Maria; Carvalho, Antônio Fernandes de; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo Tuler; Abreu, Luiz Ronaldo | Artigo |
22-Abr-2016 | Performance of two alternative methods for Listeria detection throughout Serro Minas cheese ripening | Mata, Gardênia Márcia Silva Campos; Martins, Evandro; Machado, Solimar Gonçalves; Vanetti, Maria Cristina Dantas; Pinto, Maximiliano Soares; Carvalho, Antônio Fernandes de | Artigo |
Jul-2013 | Pilot-scale investigation of effectiveness of evaporation of skim milk compared to water | Carvalho, Antônio Fernandes de; Perrone, Ítalo Tuler; Silveira, Arlan Caldas Pereira; Fromont, Laurent; Méjean, Serge; Tanguy, Gaëlle; Jeantet, Romain; Schuck, Pierre | Artigo |
Jan-2019 | Protein beverages containing anthocyanins of jabuticaba | Rocha, Juliana de Cássia Gomes; Viana, Kéllen Wanessa Coutinho; Mendonça, Adriana Corrêa; Neves, Nathália de Andrade; Carvalho, Antônio Fernandes de; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Barros, Frederico Augusto Ribeiro de; Stringheta, Paulo César | Artigo |
Ago-2013 | Selective enumeration of propionibacteria in Emmental-type cheese using PetrifilmTM Aerobic count plates added to lithium glycerol broth | Freitas, Rosângela de; Luiz, Lívia M. Pinheiro; Alves, Maura Pinheiro; Valence-Bertel, Florence; Nero, Luís Augusto; Carvalho, Antônio Fernandes de | Artigo |
23-Abr-2013 | Selective enumeration of propionibacteria in Emmental-type cheese using PetrifilmTM Aerobic Count plates added to Lithium Glycerol broth | Freitas, Rosângela de; Luiz, Lívia M. Pinheiro; Alves, Maura Pinheiro; Valence-Bertel, Florence; Nero, Luís Augusto; Carvalho, Antônio Fernandes de | Artigo |
Jan-2013 | Survival of Lactobacillus delbrueckii UFV H2b20 in ice cream produced with different fat levels and after submission to stress acid and bile salts | Leandro, Eliana dos Santos; Araújo, Emiliane Andrade de; Conceição, Lisiane Lopes da; Moraes, Célia Alencar de; Carvalho, Antônio Fernandes de | Artigo |
Dez-2009 | Survival of Listeria innocua in Minas Traditional Serro cheese during ripening | Carvalho, Antônio Fernandes de; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Pinto, Maximiliano Soares; Paula, Junio Cesar Jacinto de; Sobral, Denise; Magalhães, Fernando Antônio Resplande | Artigo |