Navegando por Autor Costa, Neuza M. B.
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
Dez-2015 | Chemical composition and protein quality of mortadella formulated with carbon monoxide-treated porcine blood | Fontes, Edimar A. F.; Fontes, Paulo R.; Gomide, Lúcio A. M.; Costa, Neuza M. B.; Peternelli, Luiz A.; Ramos, Eduardo M. | Artigo |
7-Jan-2010 | In vivo bioavailability of selenium in enriched Pleurotus ostreatus mushrooms | Silva, Marliane C. S. da; Naozuka, Juliana; Oliveira, Pedro V.; Vanetti, Maria C. D.; Bazzolli, Denise M. S.; Costa, Neuza M. B.; Kasuya, Maria C. M. | Artigo |
3-Set-2005 | Lipid profile of rats fed high-fat diets based on flaxseed, peanut, trout, or chicken skin | Cintra, Dennys E. C.; Costa, André G. V.; Peluzio, Maria do Carmo G.; Matta, Sérgio L. P.; Silva, Marco Túlio C.; Costa, Neuza M. B. | Artigo |