Navegando por Autor Oliveira, Gabriel H. H. de
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
Ago-2017 | Desorption isotherms of Lactuca sativa seeds | Zeymer, Juliana S.; Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Baptestini, Fernanda M.; Freitas, Rita C. P. | Artigo |
Ago-2017 | Kinetics of water sorption of damaged bean grains: Thermodynamic properties | Corrêa, Paulo C.; Baptestini, Fernanda M.; Vanegas, Jaime D. B.; Leite, Rafael; Botelho, Fernando M.; Oliveira, Gabriel H. H. de | Artigo |
Jul-2011 | Mathematical models to describe the volumetric shrinkage rate of red beans during drying | Corrêa, Paulo C.; Resende, Osvaldo; Garin, Silvia A.; Jaren, Carmen; Oliveira, Gabriel H. H. de | Artigo |
Ago-2016 | Moisture sorption isotherms of castor beans. Part 1: Mathematical modeling and hysteresis | Goneli, André L. D.; Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Resende, Osvaldo; Mauad, Munir | Artigo |
Ago-2016 | Moisture sorption isotherms of castor beans. Part 2: Thermodynamic properties | Goneli, André L. D.; Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Oliveira, Ana P. L. R. de; Orlando, Roberto C. | Artigo |
Jun-2016 | Preservation of roasted and ground coffee during storage Part 1: Moisture content and repose angle | Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Oliveira, Ana P. L. R. de; Vargas- Elías, Guillermo A.; Santos, Fábio L.; Baptestini, Fernanda M. | Artigo |
Jul-2016 | Preservation of roasted and ground coffee during storage. Part 2: bulk density and intergranular porosity | Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Vasconcelos, Wander L.; Vargas- Elías, Guillermo A.; Santos, Fábio L.; Nunes, Eduardo H. M. | Artigo |
Mai-2018 | Thermodynamic properties of sorption of rice in the husk | Zeymer, Juliana S.; Corrêa, Paulo C.; Oliveira, Gabriel H. H. de; Baptestini, Fernanda M.; Faria, Igor L. | Artigo |