Navegando por Autor Viçosa, Gabriela Nogueira
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
1-Ago-2013 | egc characterization of enterotoxigenic Staphylococcus aureus isolates obtained from raw milk and cheese | Viçosa, Gabriela Nogueira; Loir, Alban Le; Loir, Yves Le; Carvalho, Antônio Fernandes de; Nero, Luís Augusto | Artigo |
4-Jan-2010 | Enumeration of coagulase and thermonuclease-positive Staphylococcus spp. in raw milk and fresh soft cheese: an evaluation of Baird-Parker agar, Rabbit Plasma Fibrinogen agar and the Petrifilm™ Staph Express count system | Viçosa, Gabriela Nogueira; Moraes, Paula Mendonça; Yamazi, Anderson Keizo; Nero, Luís Augusto | Artigo |
2010 | Microbiological quality and safety of raw milk and soft cheese and detection of autochthonous lactic acid bacteria with antagonistic activity against Listeria monocytogenes, Salmonella spp., and Staphylococcus aureus | Ortolani, Maria Beatriz Tassinari; Yamazi, Anderson Keizo; Moraes, Paula Mendonca; Nero, Luis Augusto; Viçosa, Gabriela Nogueira | Artigo |
Nov-2010 | Protocols for the isolation and detection of lactic acid bacteria with bacteriocinogenic potential | Moraes, Paula Mendonça; Perin, Luana Martins Perin; Ortolani, Maria Beatriz Tassinari; Yamazi, Anderson Keizo; Viçosa, Gabriela Nogueira; Nero, Luís Augusto | Artigo |
20-Nov-2012 | Variabilidade genética e identificação do potencial enterotoxigênico de Staphylococcus spp. isolados de leite cru e queijo frescal | Viçosa, Gabriela Nogueira | Dissertação |