Navegando "Artigos" por Autor Zaccaron, Gustavo

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
23-Out-2023Addition of capsaicin in the diet of turkeys: effects on growth performance and antioxidant and oxidant status in serum and in meatZanotto, Marlon José; Pagnussatt, Heloísa; Valentini, Fernanda Danieli Antoniazzi; Dal Santo, Alicia; Leite, Felipe; Mis, Gilso; Zaccaron, Gustavo; Galli, Gabriela Miotto; Calderano, Arele Arlindo; Tavernari, Fernando de Castro; Silva, Aleksandro Schafer Da; Paiano, Diovani; Petrolli, Tiago GoulartArtigo
21-Mar-2023Effects of microencapsulated carvacrol and cinnamaldehyde on feed digestibility, intestinal mucosa, and biochemical and antioxidant parameters in broilersSchmidt Facchi, Caroline; Danieli Antoniazzi Valentini, Fernanda; Pagnussatt, Heloísa; Leite, Felipe; Dal Santo, Alicia; Aniecevski, Edemar; Rossato, Gabriel; Zaccaron, Gustavo; Fernando Alba, Davi; de Freitas Milarch, Carine; Rossetto Petrolli, Rafaella; Miotto Galli, Gabriela; Schafer Da Silva, Aleksandro; de Castro Tavernari, Fernando; Goulart Petrolli, TiagoArtigo
18-Set-2023Evaluation of liquid xylanase and phytase added after broiler feed pelletizationTobias, Géssica Paula; Fabiani, Leonardo Miguel; Pagnussatt, Heloísa; Santo, Alicia Dal; Lima, Marcos de; Leite, Felipe; Facchi, Caroline Schmidt; Zaccaron, Gustavo; Hoinoski, Gabriel; Aniecevski, Edemar; Alves, Maurício Vicente; Galli, Gabriela Miotto; Stefani, Lenita Moura; Tavernari, Fernando de Castro; Petrolli, Tiago GoulartArtigo