Navegando por Autor Costa, Neuza Maria Brunoro

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 17 a 25 de 25 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
20-Nov-2013Heat-treatment reduces anti-nutritional phytochemicals and maintains protein quality in genetically improved hulled soybean flourCarvalho, Ariela Werneck de; Natal, Dorina Isabel Gomes; Silva, Cassiano Oliveira da; Dantas, Maria Inês de Souza; Barros, Everaldo Gonçalves de; Ribeiro, Sônia Machado Rocha; Costa, Neuza Maria Brunoro; Martino, Hércia Stampini DuarteArtigo
27-Jun-2014High-oleic peanuts: New perspective to attenuate glucose homeostasis disruption and inflammation related obesityAlves, Raquel Duarte Moreira; Moreira, Ana Paula Boroni; Macedo, Viviane Silva; Bressan, Josefina; Alfenas, Rita de Cássia Gonçalves; Mattes, Richard; Costa, Neuza Maria BrunoroArtigo
27-Jun-2014High-oleic peanuts: New perspective to attenuate glucose homeostasis disruption and inflammation related obesityAlves, Raquel Duarte Moreira; Moreira, Ana Paula Boroni; Macedo, Viviane Silva; Bressan, Josefina; Alfenas, Rita de Cássia Gonçalves; Mattes, Richard; Costa, Neuza Maria BrunoroArtigo
18-Dez-2014Higher plasma lipopolysaccharide concentrations are associated with less favorable phenotype in overweight/obese menMoreira, Ana Paula Boroni; Alves, Raquel Duarte Moreira; Teixeira, Tatiana Fiche Salles; Macedo, Viviane Silva; Oliveira, Leandro Licursi de; Costa, Neuza Maria Brunoro; Bressan, Josefina; Peluzio, Maria do Carmo Gouveia; Mattes, Richard; Alfenas, Rita de Cássia GonçalvesArtigo
Fev-2017Improvement the nutritional status of pre-school children following intervention with a supplement containing iron, zinc, copper, vitamin A, vitamin C and prebioticCastro, Luiza Carla Vidigal; Costa, Neuza Maria Brunoro; Sant’ Anna, Helena Maria Pinheiro; Ferreira, Célia Lucia de Luces Fortes; Franceschini, Sylvia do Carmo de CastroArtigo
28-Mar-2012In vivo protein quality of new sorghum genotypes for human consumptionMoraes, Érica Aguiar; Queiroz, Valéria Aparecida Vieira; Shaffert, Robert Eugene; Ribeiro, Sônia Machado Rocha; Martino, Hércia Stampini Duarte; Costa, Neuza Maria Brunoro; Nelson, Julia D.Artigo
Jan-2002Proteínas do feijão preto sem casca: digestibilidade em animais convencionais e isentos de germes (germ-free)Pereira, Conceição Angelina dos Santos; Costa, Neuza Maria BrunoroArtigo
Jan-2006Qualidade nutricional e escore químico de aminoácidos de diferentes fontes protéicasPires, Christiano Vieira; Oliveira, Maria Goreti de Almeida; Costa, Neuza Maria Brunoro; Rosa, José CésarArtigo
Dez-2008Variedades de feijão e seus efeitos na qualidade protéica, na glicemia e nos lipídios sangüíneos em ratosLuján, Dagnith Liz Bejarano; Leonel, Alda Jusceline; Bassinello, Priscila Zaczuk; Costa, Neuza Maria BrunoroArtigo