Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
19-Fev-2010 | Características físico-químicas do tomate submetido a esforço controlado de compressão | Oliveira, Gabriel Henrique Horta de | Dissertação |
Mai-2015 | Comparative study of the physical and chemical characteristics of coffee and sensorial analysis by principal components | Corrêa, Paulo Cesar; Reis, Efraim Lázaro; Oliveira, Ana Paula Lelis Rodrigues de; Oliveira, Gabriel Henrique Horta de | Artigo |
Fev-2018 | Developing predictive models for determining physical properties of coffee beans during the roasting process | Vanegas, Jaime Daniel Bustos; Corrêa, Paulo Cesar; Martins, Márcio Arêdes; Baptestini, Fernanda Machado; Campos, Renata Cássia; Oliveira, Gabriel Henrique Horta de; Nunes, Eduardo Henrique Martins | Artigo |
Abr-2013 | Effects of the mechanical damage on the water absorption process by corn kernel | Botelho, Fernando Mendes; Corrêa, Paulo Cesar; Martins, Márcio Arêdes; Botelho, Sílvia de Carvalho Campos; Oliveira, Gabriel Henrique Horta de | Artigo |
26-Jul-2011 | Evaluation of thermodynamic properties using GAB model to describe the desorption process of cocoa beans | Oliveira, Gabriel Henrique Horta de; Corrêa, Paulo Cesar; Santos, Emı́lio de Souza; Treto, Pedro Casanova; Diniz, Mayra Darliane Martins Silva | Artigo |
12-Jul-2017 | Heat and mass transfer coefficients and modeling of infrared drying of banana slices | Baptestini, Fernanda Machado; Corrêa, Paulo Cesar; Oliveira, Gabriel Henrique Horta de; Botelho, Fernando Mendes; Oliveira, Ana Paula Lelis Rodrigues de | Artigo |
31-Mar-2016 | Isotermas de dessorção de sementes de beterraba | Corrêa, Paulo Cesar; Oliveira, Gabriel Henrique Horta de; Oliveira, Ana Paula Lelis Rodrigues de; Goneli, André Luis Duarte; Botelho, Fernando Mendes | Artigo |
20-Set-2016 | Kinetic modeling of water sorption by roasted and ground coffee | Baptestini, Fernanda Machado; Corrêa, Paulo Cesar; Oliveira, Gabriel Henrique Horta de; Cecon, Paulo Roberto; Soares, Nilda de Fátima Ferreira | Artigo |
18-Out-2013 | Mechanical properties of rough and dehulled rice during drying | Resende, Osvaldo; Corrêa, Paulo César; Oliveira, Gabriel Henrique Horta de; Goneli, André Luis Duarte; Jarén, Carmen | Artigo |
Jul-2015 | Moisture desorption isotherms of cucumber seeds: modeling and thermodynamic properties | Corrêa, Paulo Cesar; Reis, Maycon Fagundes Teixeira; Oliveira, Gabriel Henrique Horta de; Oliveira, Ana Paula Lelis Rodrigues de; Botelho, Fernando Mendes | Artigo |
24-Out-2014 | Physical characterization of coffee after roasting and grinding | Oliveira, Gabriel Henrique Horta de; Corrêa, Paulo Cesar; Santos, Fábio Lúcio; Vasconcelos, Wander Luiz; Júnior, Carlito Calil; Baptestini, Fernanda Machado; Vargas-Elías, Guillermo Asdrúbal | Artigo |
12-Dez-2013 | Propriedades físicas e termodinâmicas da sorção do café torrado, inteiro e moído, durante o armazenamento | Oliveira, Gabriel Henrique Horta de | Tese |