Mostrando resultados 58 a 77 de 315
< Anterior
Próximo >
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
Fev-2019 | Calcium citrate insolubilization drives the fouling of falling film evaporators during the concentration of hydrochloric acid whey | Tuler-Perrone, I.; Tanguy, G.; Dolivet, A.; Santellani, A.C.; Leduc, A.; Jeantet, R.; Schuck, P.; Gaucheron, F. | Artigo |
Jan-2019 | Camu-camu (Myrciaria dubia) from commercial cultivation has higher levels of bioactive compounds than native cultivation (Amazon Forest) and presents antimutagenic effects in vivo | Ribeiro, Paula F. de Araujo; Azevedo, Luciana; Oliveira, Jéssica A. de Carvalho; Correia, Maryana G.; Ramos, Flávia M.; Oliveira, Eduardo B. de; Barros, Frederico; Stringheta, Paulo C. | Artigo |
Mai-2016 | Can lutein replace annatto in the manufacture of Prato cheese? | Nunes, Natália Moreira; Sobral, Denise; Costa, Renata Golin Bueno; Machado, Gisela Magalhães; Paula, Junio Cesar Jacinto de; Teodoro, Vanessa Aglaê Martins; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Pinto, Maximiliano Soares | Artigo |
15-Jan-2014 | Canais de distribuição de açúcar mascavo numa Associação de Produtores | Rojas, Elvira Durán; Perez, Ronaldo | Artigo |
22-Jan-2008 | Capacidade dos biomarcadores inflamatórios em predizer a síndrome metabólica | Volp, Ana Carolina Pinheiro; Alfenas, Rita de Cássia G.; Costa, Neuza Maria Brunoro; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Stringueta, Paulo César; Bressan, Josefina | Artigo |
5-Jul-2016 | Capillary zone electrophoresis for fatty acids with chemometrics for the determination of milk adulteration by whey addition | Mendes, Thiago de Oliveira; Porto, Brenda Lee Simas; Bell, Maria José Valenzuela; Perrone, Ítalo Tuler; Oliveira, Marcone Augusto Leal de | Artigo |
Mai-2006 | Caracterização bioquímica de linhagens de soja com alto teor de proteína | Moraes, Rita Maria Alves de; José, Inês Chamel; Ramos, Fernanda Gomes; Barros, Everaldo Gonçalves de; Moreira, Maurilio Alves | Artigo |
Abr-2009 | Caracterização do mercado consumidor de "água aromatizada": hábitos e motivações para o consumo | Endo, Érika; Bertoldi, Michele Corrêa; Pinheiro, Neuma Maria de Souza; Arruda, Aline Cristina; Minin, Valéria Paula Rodrigues | Artigo |
20-Nov-2013 | Caracterização do queijo do Marajó tipo creme em duas estações do ano: aspectos físico-químicos e microbiológicos | Seixas, Vitória Nazaré Costa; Félix, Mayara Rocha; Silva, Guilherme Mendes da; Perrone, Ítalo Tuler; Costa, Renata Golin Bueno; Carvalho, Antonio Fernandes de | Artigo |
Abr-2015 | Caracterização do Queijo do Marajó tipo manteiga produzido em duas estações do ano | Seixas, Vitória Nazaré Costa; Félix, Mayara Rocha; Silva, Guilherme Mendes da; Perrone, Ítalo Tuler; Carvalho, Antonio Fernandes de | Artigo |
Mai-2006 | Caracterização e processamento de cubiu (Solanum sessiliflorum) | Silva, Paula Santiago; Pires, Aline Mara Barbosa; Nardelli, Paula Moreira; Gomes, José Carlos; Ramos, Afonso Mota | Artigo |
Set-2006 | Caracterização nutricional de feijão (Phaseolus Vulgaris L.) após processamento térmico | Silva, Cassiano Oliveira da; Gomes, José Carlos; Costa, Neuza Maria Brunono; Andrade, Nélio José de; Minim, Valéria Paula Rodrigues | Artigo |
Set-2005 | Caracterização parcial de amido de banana-nanica (Musa sp. AAA Cavendish) | Silva, Maurício Henriques Louzada; Silva, Cassiano Oliveira da | Artigo |
9-Ago-2007 | Características anatômicas e valor nutritivo de quatro gramíneas predominantes em pastagem natural de Viçosa, MG | Bauer, Maristela de Oliveira; Gomide, José Alberto; Silva, Eldo Antônio Monteiro da; Regazzi, Adair José; Chichorro, José Franklim | Artigo |
Out-2004 | Características físico-químicas e sensoriais do queijo Minas artesanal produzido na região do Serro, Minas Gerais | Ferreira, Célia L. L. F.; Machado, Eduardo C.; Fonseca, Leorges M.; Soares, Fernanda M.; Pereira Júnior, Fábio N. | Artigo |
7-Mai-2012 | Características físicoquímicas e morfológicas de rizóforos de inhame | Paula, Cláudia Denise de; Pirozi, Mônica; Puiatti, Mario; Borges, João T.; Durango, Alba M. | Artigo |
20-Ago-2013 | Caseinomacropeptide index in UHT whole milk stored under different conditions of temperature and time | Baffa Junior, J.C.; Villanoeva, C.N.B.C.; Andrade, E.H.P.; Souza, M.R.; Cerqueira, M.M.O.P.; Fonseca, L.M.; Penna, C.F.A.M.; Leite, M.O. | Artigo |
20-Jun-2009 | Changes in guava (Psidium guajava L. var. Paluma) nectar volatile compounds concentration due to thermal processing and storage | Correa, Maria Ivaneide Coutinho; Chaves, Jose Benicio Paes; Jham, Gulab Newandram; Ramos, Afonso Mota; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Yokota, Silvia Rosane Colodeti | Artigo |
Abr-2018 | Characterization of physicochemical composition, microbiology, sensory evaluation and microscopical attributes of sweetened condensed milk | Perrone, Ítalo Tuler; Renhe, Ísis Rodrigues Toledo; Pereira, Danielle Braga Chelini; Sá, Jaqueline Flaviana Oliveira de; Santos, Marcelo Cerqueira dos; Teodoro, Vanessa Aglaê Martins; Magalhães, Fernando Antônio Resplande; Silva, Paulo Henrique Fonseca da | Artigo |
Dez-2015 | Chemical composition and protein quality of mortadella formulated with carbon monoxide-treated porcine blood | Fontes, Edimar A. F.; Fontes, Paulo R.; Gomide, Lúcio A. M.; Costa, Neuza M. B.; Peternelli, Luiz A.; Ramos, Eduardo M. | Artigo |