Navegando "Artigos" por Título

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 58 a 77 de 315 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
Fev-2019Calcium citrate insolubilization drives the fouling of falling film evaporators during the concentration of hydrochloric acid wheyTuler-Perrone, I.; Tanguy, G.; Dolivet, A.; Santellani, A.C.; Leduc, A.; Jeantet, R.; Schuck, P.; Gaucheron, F.Artigo
Jan-2019Camu-camu (Myrciaria dubia) from commercial cultivation has higher levels of bioactive compounds than native cultivation (Amazon Forest) and presents antimutagenic effects in vivoRibeiro, Paula F. de Araujo; Azevedo, Luciana; Oliveira, Jéssica A. de Carvalho; Correia, Maryana G.; Ramos, Flávia M.; Oliveira, Eduardo B. de; Barros, Frederico; Stringheta, Paulo C.Artigo
Mai-2016Can lutein replace annatto in the manufacture of Prato cheese?Nunes, Natália Moreira; Sobral, Denise; Costa, Renata Golin Bueno; Machado, Gisela Magalhães; Paula, Junio Cesar Jacinto de; Teodoro, Vanessa Aglaê Martins; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Pinto, Maximiliano SoaresArtigo
15-Jan-2014Canais de distribuição de açúcar mascavo numa Associação de ProdutoresRojas, Elvira Durán; Perez, RonaldoArtigo
22-Jan-2008Capacidade dos biomarcadores inflamatórios em predizer a síndrome metabólicaVolp, Ana Carolina Pinheiro; Alfenas, Rita de Cássia G.; Costa, Neuza Maria Brunoro; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Stringueta, Paulo César; Bressan, JosefinaArtigo
5-Jul-2016Capillary zone electrophoresis for fatty acids with chemometrics for the determination of milk adulteration by whey additionMendes, Thiago de Oliveira; Porto, Brenda Lee Simas; Bell, Maria José Valenzuela; Perrone, Ítalo Tuler; Oliveira, Marcone Augusto Leal deArtigo
Mai-2006Caracterização bioquímica de linhagens de soja com alto teor de proteínaMoraes, Rita Maria Alves de; José, Inês Chamel; Ramos, Fernanda Gomes; Barros, Everaldo Gonçalves de; Moreira, Maurilio AlvesArtigo
Abr-2009Caracterização do mercado consumidor de "água aromatizada": hábitos e motivações para o consumoEndo, Érika; Bertoldi, Michele Corrêa; Pinheiro, Neuma Maria de Souza; Arruda, Aline Cristina; Minin, Valéria Paula RodriguesArtigo
20-Nov-2013Caracterização do queijo do Marajó tipo creme em duas estações do ano: aspectos físico-químicos e microbiológicosSeixas, Vitória Nazaré Costa; Félix, Mayara Rocha; Silva, Guilherme Mendes da; Perrone, Ítalo Tuler; Costa, Renata Golin Bueno; Carvalho, Antonio Fernandes deArtigo
Abr-2015Caracterização do Queijo do Marajó tipo manteiga produzido em duas estações do anoSeixas, Vitória Nazaré Costa; Félix, Mayara Rocha; Silva, Guilherme Mendes da; Perrone, Ítalo Tuler; Carvalho, Antonio Fernandes deArtigo
Mai-2006Caracterização e processamento de cubiu (Solanum sessiliflorum)Silva, Paula Santiago; Pires, Aline Mara Barbosa; Nardelli, Paula Moreira; Gomes, José Carlos; Ramos, Afonso MotaArtigo
Set-2006Caracterização nutricional de feijão (Phaseolus Vulgaris L.) após processamento térmicoSilva, Cassiano Oliveira da; Gomes, José Carlos; Costa, Neuza Maria Brunono; Andrade, Nélio José de; Minim, Valéria Paula RodriguesArtigo
Set-2005Caracterização parcial de amido de banana-nanica (Musa sp. AAA Cavendish)Silva, Maurício Henriques Louzada; Silva, Cassiano Oliveira daArtigo
9-Ago-2007Características anatômicas e valor nutritivo de quatro gramíneas predominantes em pastagem natural de Viçosa, MGBauer, Maristela de Oliveira; Gomide, José Alberto; Silva, Eldo Antônio Monteiro da; Regazzi, Adair José; Chichorro, José FranklimArtigo
Out-2004Características físico-químicas e sensoriais do queijo Minas artesanal produzido na região do Serro, Minas GeraisFerreira, Célia L. L. F.; Machado, Eduardo C.; Fonseca, Leorges M.; Soares, Fernanda M.; Pereira Júnior, Fábio N.Artigo
7-Mai-2012Características físicoquímicas e morfológicas de rizóforos de inhamePaula, Cláudia Denise de; Pirozi, Mônica; Puiatti, Mario; Borges, João T.; Durango, Alba M.Artigo
20-Ago-2013Caseinomacropeptide index in UHT whole milk stored under different conditions of temperature and timeBaffa Junior, J.C.; Villanoeva, C.N.B.C.; Andrade, E.H.P.; Souza, M.R.; Cerqueira, M.M.O.P.; Fonseca, L.M.; Penna, C.F.A.M.; Leite, M.O.Artigo
20-Jun-2009Changes in guava (Psidium guajava L. var. Paluma) nectar volatile compounds concentration due to thermal processing and storageCorrea, Maria Ivaneide Coutinho; Chaves, Jose Benicio Paes; Jham, Gulab Newandram; Ramos, Afonso Mota; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Yokota, Silvia Rosane ColodetiArtigo
Abr-2018Characterization of physicochemical composition, microbiology, sensory evaluation and microscopical attributes of sweetened condensed milkPerrone, Ítalo Tuler; Renhe, Ísis Rodrigues Toledo; Pereira, Danielle Braga Chelini; Sá, Jaqueline Flaviana Oliveira de; Santos, Marcelo Cerqueira dos; Teodoro, Vanessa Aglaê Martins; Magalhães, Fernando Antônio Resplande; Silva, Paulo Henrique Fonseca daArtigo
Dez-2015Chemical composition and protein quality of mortadella formulated with carbon monoxide-treated porcine bloodFontes, Edimar A. F.; Fontes, Paulo R.; Gomide, Lúcio A. M.; Costa, Neuza M. B.; Peternelli, Luiz A.; Ramos, Eduardo M.Artigo